Een van de populairste Waalse tv-gezichten, ex-Miss België Julie Taton, heeft beslist om tv-zender RTL-TVI te verlaten. ‘Het is tijd voor nieuwe proj
Ex-Miss België Julie Taton verlaat RTL na 17 jaar

Ex-Miss België Julie Taton verlaat RTL na 17 jaar

Ex-Miss België Julie Taton verlaat RTL na 17 jaar

Ex-Miss België Julie Taton verlaat RTL na 17 jaar

Ex-Miss België Julie Taton verlaat RTL na 17 jaar

Ex-Miss België Julie Taton verlaat RTL na 17 jaar
Ex-Miss België Julie Taton verlaat RTL na 17 jaar
  • 2020-01-11 14:25:12 12 dag geleden
  • keer bekeken 4,887
56
gedeelde
Een van de populairste Waalse tv-gezichten, ex-Miss België Julie Taton, heeft beslist om tv-zender RTL-TVI te verlaten. ‘Het is tijd voor nieuwe projecten.’

Iets in de media doen, daar zeggen veel Miss België-kandidates van te dromen. Julie Taton deed het: het Waalse model kreeg na haar verkiezing in 2003 een job aangeboden bij de commerciële tv-zender RTL-TVI. Daar groeide ze uit tot een van de populairste tv-gezichten.

Maar na 17 jaar houdt ze het voor bekeken, meldt de zender. ‘Julie Taton heeft beslist om ons te verlaten’, klinkt het in La dernière heure. ‘Het is niet uitgesloten dat we ooit nog met haar zullen samenwerken, maar dat zal op lange termijn zijn. Julie heeft veel activiteiten en haar vertrek komt dus niet als een verrassing voor ons.’

Taton zegt dat ze zich wil focussen op nieuwe projecten. ‘Die komen er heel binnenkort aan’, zegt ze. Waar het precies om gaat, is nog niet duidelijk

Wat denk je van dit verhaal?
Ex-Miss België Julie Taton verlaat RTL na 17 jaar

Serena Williams en Jessica Pegula spelen om titel in Auckland

Serena Williams en Jessica Pegula spelen om titel in Auckland

De finale van het WTA-toernooi in het Nieuw-Zeelandse Auckland (hard/251.750 dollar) wordt een Amerikaans onderonsje tussen Serena Williams (WTA 10) en Jessica Pegula (WTA 82).

Topreekshoofd Williams haalde het zaterdag in de halve eindstrijd met twee keer 6-1 van haar landgenote Amanda Anisimova (WTA 25). Pegula was met 3-6, 6-4 en 6-0 te sterk voor de Deense Caroline Wozniacki (WTA 39).

Serena Williams, 38, mikt zondag op een 73e WTA-titel. In Auckland staat de 23-voudig grandslamkampioene nog niet op de erelijst. Haar zus Venus won de ASB Classic wel al een keer, in 2015.

Williams staat overigens ook in de finale van het dubbel. Aan de zijde van Wozniacki neemt ze het op tegen landgenotes Asia Muhammad en Taylor Townsend. Williams en Wozniacki klopten vrijdag in de halve finale Kirsten Flipkens en Alison Van Uytvanck. Jessica Pegula, 25, gaat zondag voor een tweede titel na winst vorige zomer voor eigen publiek in Washington.

Bosbranden in Australië komen samen in ‘megabrand’

Bosbranden in Australië komen samen in ‘megabrand’

De hoge temperaturen en sterke wind maken het de brandweer die de bosbranden in Australië bestrijden moeilijk.

Aan de grens van deelstaten New South Wales (NSW) en Victoria, in het zuidoosten van het land, kwamen vrijdagnacht drie branden samen in één ‘megabrand’, met een oppervlakte van 600.000 hectare. Ter vergelijking: dat is ongeveer even groot als de provincies Oost- en West-Vlaanderen samen.

In enkele gebieden die door de bosbranden getroffen zijn, bedroegen de temperaturen vrijdagavond 44 graden en bereikte de wind snelheden tot 90 kilometer per uur. Zaterdag zou het niet koeler worden.

Vrijdagnacht moesten bewoners van de stad Wodonga wegens brandgevaar in veiligheid gebracht worden. Meer dan 3.500 brandweermannen waren actief in NSW. Zaterdagvoormiddag woedden daar nog meer dan 140 branden.

Sinds het begin van de grote bosbranden in oktober ging in heel Australië al meer dan 10 miljoen hectare bos in vlammen op. Dat is meer dan drie keer de oppervlakte van België. Duizenden huizen zijn verwoest. Beelden van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie Nasa tonen hoe de rook tot 17 kilometer in de atmosfeer stijgt.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures