De 39-jarige Daniele Bennati neemt afscheid van het wielrennen. De Italiaan sukkelt te veel met chronische rugpijn. Dat heeft hij in de nacht van maa
Daniele Bennati hangt fiets aan de haak

Daniele Bennati hangt fiets aan de haak

Daniele Bennati hangt fiets aan de haak

Daniele Bennati hangt fiets aan de haak

Daniele Bennati hangt fiets aan de haak

Daniele Bennati hangt fiets aan de haak
Daniele Bennati hangt fiets aan de haak
  • 2019-11-19 08:25:07 2 maanden geleden
  • keer bekeken 2,594
33
gedeelde

De 39-jarige Daniele Bennati neemt afscheid van het wielrennen. De Italiaan sukkelt te veel met chronische rugpijn. Dat heeft hij in de nacht van maandag op dinsdag aangekondigd op Instagram.

‘Lieve Benna, je moet afstappen.’ Dat heeft mijn rug me enkele dagen geleden verteld”, aldus Bennati.

Bennati, die de voorbije drie seizoenen voor Movistar reed, boekte in zijn carrière van 18 jaar zes etappezeges in de Vuelta. Verder won hij drie ritten in de Giro en twee etappes in de Tour. Hij verscheen 25 keer aan de start van een grote ronde.

(belga)

Wat denk je van dit verhaal?
Daniele Bennati hangt fiets aan de haak

Opgelet: keuzemenu van 112 werkt niet bij oude telefoons

Opgelet: keuzemenu van 112 werkt niet bij oude telefoons

‘Niet alle telefoontoestellen zullen het keuzemenu kunnen bedienen, waarop bellers vanaf 11 februari 2020 belanden als ze het noodnummer 112 bellen’, zo waarschuwt Proximus.

Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) kondigde vorige week aan dat bellers van het noodnummer 112 vanaf volgend jaar via keuzetoetsen zullen moeten kiezen om doorgeschakeld te worden met politie, brandweer of de ambulance.

Proximus vraagt nu in een brief aan haar klanten om vooraf hun toestel te controleren via een gratis telefoonnummer. ‘Een aantal toestellen is niet compatibel met de technologie’, verduidelijkt woordvoerder Fabrice Gansbeke. Het gaat om oudere toestellen met bijvoorbeeld een draaischijf, maar ook om toestellen met druktoetsen.

Het nieuwe 112-systeem werd al getest in de provincies West-Vlaanderen en Namen. ‘Daarbij bleek dat minder dan 2 procent van de toestellen problemen ondervond’, weet Proximus.

‘Belangrijk: het zal altijd mogelijk blijven om de hulpdiensten te bellen’, benadrukt Proximus. Wie geen keuze intoetst, wordt na een tiental seconden toch verbonden met een operator. Voor iemand in nood kan dat uiteraard een eeuwigheid lijken. ‘Als uw toestel niet compatibel blijkt, raden we daarom toch voor alle veiligheid aan om een nieuw toestel te kopen’, aldus Proximus

INFO

Wie zijn toestel wil testen, kan gratis bellen naar het nummer 0800/2.123

Fondsenwerving voor getuigen in impeachment-onderzoek Trump

Fondsenwerving voor getuigen in impeachment-onderzoek Trump

De American Foreign Service Association (AFSA), belangenvertegenwoordiger van Amerikaanse diplomaten, liet maandag weten dat ze de voorbije week tienduizenden dollars inzamelde om getuigen in het impeachment-onderzoek te steunen. Ze hekelde ook Trumps publieke lastercampagne tegen sommige ambtenaren.

De American Foreign Service Association (AFSA), belangenvertegenwoordiger van Amerikaanse diplomaten, liet maandag weten dat ze de voorbije week tienduizenden dollars inzamelde. Die zullen dienen om de juridische kosten te dekken van ambtenaren in buitenlandse dienst die getuigden in het afzettingsonderzoek tegen de Amerikaanse president Donald Trump.

Ambtenaren die worden opgeroepen om te getuigen, nemen een advocaat onder de arm om hen zonder kleerscheuren door het hele proces te leiden. Die juridische bijstand kan per uur 750 tot 1500 dollar kosten. Eén getuige kreeg al een rekening van meer dan 25.000 dollar gepresenteerd. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken liet weten haar medewerkers juridische steun te zullen verlenen, maar gaf tot nog toe geen verdere details.

'Never Trumper'

Verder legde de AFSA een verklaring af waarin ze het opnam voor de Amerikaanse diplomaten. ‘Deze patriotten gaan naar alle uithoeken van de wereld en dienen de belangen van het Amerikaanse volk’, verklaarde AFSA-president Eric Rubin. ‘Ze doen dit met integriteit en hebben geen partijgebonden of verborgen agenda. We moeten hun dienstbaarheid eren.’

De verklaring kwam er nadat Donald Trump een aantal getuigen publiek bekritiseerde en buitenlandminister Mike Pompeo ‘zijn’ medewerkers niet verdedigde. 

Zondag nog noemde Trump Jennifer Williams, een Amerikaanse diplomate en medewerkster van vice-president Mike Pence, een ‘Never Trumper’ die ‘een betere aanval op de president zou moeten uitwerken’. Williams getuigde achter gesloten deuren dat bepaalde uitspraken van de president tijdens een telefoongesprek met zijn Oekraiënse ambtgenoot ‘ongepast’ waren.  

 

Volgens het nieuwsagentschap CNN zou Donald Trump het echter niet bij een woordelijke lastercampagne willen houden. Volgens bronnen dicht bij de president zou die nu ook overwegen om medewerkers voor het einde van hun termijn naar huis te halen en een andere post te geven, of hen uit hun functie te ontslaan.

 

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures