Het openbaar ministerie heeft twee jaar cel en 8.000 euro boete gevorderd voor de Nederlandse actrice Imanuelle Grives (34) wegens drugsbezit en -han
 Twee jaar cel gevorderd voor dealende Nederlandse actrice

Twee jaar cel gevorderd voor dealende Nederlandse actrice

Twee jaar cel gevorderd voor dealende Nederlandse actrice

Twee jaar cel gevorderd voor dealende Nederlandse actrice

Twee jaar cel gevorderd voor dealende Nederlandse actrice

Twee jaar cel gevorderd voor dealende Nederlandse actrice
Twee jaar cel gevorderd voor dealende Nederlandse actrice
  • 2019-10-10 10:25:11 1 maanden geleden
  • keer bekeken 2,873
32
gedeelde

Het openbaar ministerie heeft twee jaar cel en 8.000 euro boete gevorderd voor de Nederlandse actrice Imanuelle Grives (34) wegens drugsbezit en -handel op het dancefestival Tomorrowland in Boom.

Grives werd op 21 juli samen met Qiturah G. (41) en Nicky P. (39) gecontroleerd aan de ingang van het festival in Boom. De Nederlandse actrice had 1 gram cannabis, 5 XTC-pillen, 15 gram MDMA, 10 gram cocaïne en 2,3 gram ketamine bij. De drugs zaten onder meer verstopt in haar pruik.

Voor de twee Amerikaanse vrouwen eiste de procureur achttien maanden cel en 8.000 euro boete.

De Nederlandse actrice wilde volgens haar advocaat experimenteren. Eerder had Grives verklaard dat de drugs verband hielden met een acteerrol, maar dat ontkende haar advocaat, aldus de krant De Telegraaf. Ze gebruikte de drugs om spanning op te zoeken. ‘Feesten en acteren waren voor mijn cliënte de manier om vrijheid te ervaren’, aldus haar advocaat.

Op haar logeeradres, een Airbnb in Rumst, werden nog veel meer drugs aangetroffen tijdens een huiszoeking. ‘Daar opende zich de grot van Ali Baba’, aldus procureur Ken Witpas. ‘Een grote hoeveelheid aan diverse verdovende middelen lag open en bloot in de twee kamers die ze huurden: 77 XTC-pillen, 1,80 gram hasj, 11,20 gram cocaïne, 11,80 gram amfetamine, 9,80 gram ketamine, 3,85 gram MDMA, 178,90 gram GHB en 1,20 gram cannabis.’

Grives nam volgens De Telegraaf ook even het woord. Ze zei met stokkende stem dat het haar ‘heel erg spijt’. ‘Mijn roekeloze gedrag heeft mij en mensen uit mijn omgeving geschaad.’ Eerder sloeg de Nederlandse actrice haar handen voor haar gezicht en huilde ze merkbaar.

De uitspraak volgt op 8 november.

Wat denk je van dit verhaal?
Twee jaar cel gevorderd voor dealende Nederlandse actrice

Afschaffing woonbonus veroorzaakt ongeziene drukte bij notarissen

Afschaffing woonbonus veroorzaakt ongeziene drukte bij notarissen

Het aantal vastgoeddossiers bij notarissen is sinds de aankondiging van het regeerakkoord sterk gestegen. In vergelijking met een jaar eerder zijn er 40 procent meer dossiers.

Vanaf 1 januari 2020 wordt de woonbonus afgeschaft voor nieuwe woning. Dat betekent dat wie een woning op het oog heeft en nog wil genieten van de woonbonus geen tijd te verliezen heeft.

Bij de notarissen is het door die afschaffing ongezien druk. Sinds de aankondiging van het regeerakkoord werden er 9.295 dossiers opgestart, zo meldt de notarissenfederatie Fednot. Dat zijn er 2.679 meer dan in dezelfde periode vorig jaar, of een stijging van 40,5 procent.

Wie nog wil aanspraak maken op de woonbonus, moet de kredietakte uiterlijk op 31 december 2019 bij de notaris ondertekenen. Die ondertekening valt meestal samen met de ondertekening van de notariële akte. Het volstaat dus niet om dit jaar nog de compromis te tekenen.

'De notarissen en hun medewerkers stellen alles in het werk om in courante dossiers nog zoveel mogelijk koopakten voor het einde van dit jaar te verlijden', meldt Fednot. ‘Wie zich afvraagt of dat in zijn dossier dit jaar nog zou lukken, neemt best contact op met zijn notaris.’ Doorgaans is er tussen het tekenen van de compromis en de akte twee à drie maanden doorlooptijd. Maar in sommige dossiers kan het ook in 4 à 6 weken.

Ik ben open over mentale gezondheid

Ik ben open over mentale gezondheid

ikbenopen Fysieke gezondheid daar zijn we altijd mee bezig maar what about mentale gezondheid?? Vandaag 10 oktober de dag om open te mogen en ...
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures