Vriendelijkheid in een Dag aan Anderen Schenken

Vriendelijkheid in een Dag aan Anderen Schenken

Vriendelijkheid in een Dag aan Anderen Schenken

Vriendelijkheid in een Dag aan Anderen Schenken

Vriendelijkheid in een Dag aan Anderen Schenken

Vriendelijkheid in een Dag aan Anderen Schenken
Vriendelijkheid in een Dag aan Anderen Schenken
  • 2020-03-26 12:55:11 8 dag geleden
  • keer bekeken 4,900
3
gedeelde
Vriendelijkheid in een Dag aan Anderen Schenken, ze kunnen dan Misschien een Gevoel van Dankbaarheid voor de Rest van hun Hele Leven aan ons Tonen
Kleren maken de man word er gezegd maar dat heeft niets te zeggen over de persoonlijkheid van de persoon in de kleren, dat kan een totale verrassing of teleurstelling zijn.
Beoordeel nooit de mens bij zijn aangezicht en begrijp dat vriendelijkheid zo'n grote impact op ons en andermans leven geeft, zodat ervan daaruit een goede relatie verband kan ontstaan.
Een vriendelijke personaliteit kan al gelijk bij de eerste gesproken woorden een slechte situatie omdraaien in een begrijpelijke en aandachtig luisterend oor veranderen.
Met een volledige aandacht kan er in vrede naar een oplossing worden gezocht terwijl als er gelijk gestart word met agressiviteit de stand van zaken al direct in een verkeerde wending kan omslaan.
Kalm en beheerst blijven in iedere complexiteit is soms een moeilijke opgave maar wel één met het beste resultaat voor een welbespraakte conversatie in harmonie.
Onze gesteldheid is niet iedere dag dezelfde en die van andere ook niet, wij of anderen kunnen soms op een onbehoorlijke manier reageren op iets door eerdere voorgevallen dingen die nog een hoofdrol spelen in onze gedachten.
Probeer daar altijd rekening mee te houden en vraag of zeg dat vandaag een overbelaste dag is op een beschaafde en goedaardige manier en hervat de communicatie.
Ieder normaal en goed begrijpende individu zal daar waardering voor hebben en het bevattingsvermogen hebben om het getoonde gedrag te kunnen beseffen.
Waardering voor elkaar kunnen we alleen maar bereiken door en met vriendelijke woorden zonder elkaar te kleineren of te beledigen, want dat zal alleen maar averechts werken.
Op een dag de vriendelijke personage ontmoeten is een geschenk uit de hemel, waar we misschien wel ons gehele leven de dankbaarheid voor tonen door zelf ook vriendelijk te zijn.
 
Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid
Met Vriendelijke Groeten
© auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
English Version
klik hier voor mijn APP
@auteurjanjansen
 

Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
Vriendelijkheid in een Dag aan Anderen Schenken

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
world wide custom webdesign own programming webdevelopment php
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda