Natuur is dynamiek en heeft een ongekend belang in ons leven

Natuur is dynamiek en heeft een ongekend belang in ons leven

Natuur is dynamiek en heeft een ongekend belang in ons leven

Natuur is dynamiek en heeft een ongekend belang in ons leven

Natuur is dynamiek en heeft een ongekend belang in ons leven

Natuur is dynamiek en heeft een ongekend belang in ons leven
Natuur is dynamiek en heeft een ongekend belang in ons leven
  • 2020-03-26 06:55:09 8 dag geleden
  • keer bekeken 4,068
19
gedeelde


Natuur is dynamiek en heeft een ongekend belang in ons leven
 

Leven op de aardglobe zonder de giften van de natuur is niet mogelijk, als eerste punt te noemen, iedereen zou sterven zonder het inademen van lucht.
Ook het grootste gedeelte van ons lichaam organisme en aardbol bestaat uit natuurlijk water dus zonder H2O in de wereld waar zou dat dan toe leiden?
Water zorgt eigenlijk voor de balans in ons organisatieorganisme en op de Global.
Het bepaald alsmede ook de vochtigheidsgraad in de lucht door het verdampte water die tegelijkertijd zorgt voor de regen, sneeuw of andere weersomstandigheden.
De natuur regelt eigenlijk het klimaat voor onze samenleving op zo'n uitstekende manier en balans dat wij daar allemaal profijt van hebben en frisse lucht kunnen in ademen.
Mensen zijn er zich vaak niet van bewust hoe goed dat alles in de natuur is geregeld met de luchtgesteldheid en de meeste personen zijn daar vaak niet dankbaar genoeg voor.
Want door onverantwoord om te gaan met de natuur zoals vervuilingen en onnodig gebruik van voorzieningen die Moeder Natuur ons geeft kan later fataal voor iedereen zijn.
Omdat die persoon op dat ogenblik denken niets te verliezen en alleen maar bezig zijn met hunzelf en er niet direct mee geconfronteerd worden, want de natuur is sterk genoeg denken ze misschien.
Maar op de langeduur niet als wij zo doorgaan om met meerderen het luchtruim en aarde te vervuilen zal er een verandering gaan plaatsvinden tegen onze gezondheid.
Wanneer dat zal plaatsvinden weet niemand maar het zal werkelijk te laat zijn.
Dan zal er pas over nagedacht worden over het algemeen en is actie daartegen bijna onmogelijk en te laat.
Mens eigen is dat het bijna met alles zo is, niet tevreden zijn met wat we hebben totdat we het verliezen en beseffen dat we een geschenk uit de hemel zijn kwijtgeraakt.
Bijna iedereen wil altijd meer en wil nergens geen rekening mee houden alleen genieten van de profijten en zo min mogelijk onkosten maken of lichamelijke energie er aan verliezen.
Iets overbelasten en zeker de natuur is altijd verkeerd we moeten zuiver te werk gaan, niet met vervuilingen voor winst belangen dat blijft zeker niet goed gaan.
En we moeten onszelf gewoon ook goed realiseren dat velen het veel slechter hebben dan ons en daarmee dan zelfs nog wel eens gelukkiger zijn dan ons.
Heb het bevattingsvermogen dat we zuinig moeten zijn op onszelf en dat het doorslaggevend is om de natuur te beschermen met ons doen en laten als een leidersfiguur.
In onze gedachten moeten we beseffen dat wanneer Moeder Natuur aangetast is wij daar ook de dupe van zullen zijn en onze gezondheid beneden pijl zal dalen.
Natuur kan onze psychische gesteldheid en lichaamskracht met een positieve invloed verbeteren door heldere lucht te kunnen opsnuiven.
Natuur is onze drijfveer en een hartbrekende juweel waar ons lichaam levensbehoefte naar heeft, onze bezittingen zijn alleen maar rijkdom in het leven.
De moeilijkheid is dat het allemaal maar zo gewoon is geworden voor ons.
Dat de natuur zijn werk doet en we onszelf alles maar kunnen veroorloven en dan onverantwoord iets kunnen dumpen.
Als we het leven naar waarde inschatten weten we dat we door Moeder natuur tot stand zijn gekomen, zo belangrijk is dus Moeder Natuur.
Als wij dan niet willen herkennen dat onze Vader, Moeder en Moeder Natuur drie van de belangrijkste elementen zijn in ons leven en we zonder hun er niet waren.
Wanneer we die zouden verliezen is daar geen vervanging meer voor mogelijk en geeft het een leegte in onze ziel, dus wees respectvol in het leven en toon waardering.
De natuur heeft de kracht om ons geluk of verdriet te geven, dus wees er zuinig op.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid


 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru


 

Save

Save

Save Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
Natuur is dynamiek en heeft een ongekend belang in ons leven

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
world wide custom webdesign own programming webdevelopment php
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda