We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans

We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans

We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans

We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans

We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans

We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans
We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans
  • 2020-02-15 02:55:09 3 dag geleden
  • keer bekeken 2,759
65
gedeelde


 
We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans
 

Veel dingen die passeren op ons levenspad zijn eenmalig en op dat tijdstip is het onze intelligentie die daar gebruik van maakt.
Leren van onze vergissingen door gebrekkigheid of karakterfout is een belangrijke opgave in de levensloop en dat gaat gepaard met vallen en opstaan.
Waar uitbundig geluk en diepgaand verdriet de overhand zullen hebben door de meegemaakte ervaringen die hartverscheurend kunnen zijn of blijdschap met een luidruchtig gejuich.
Het benutten van kansen die we tegenkomen op een bijzonder of precies tijdstip en plaats is het geluk uitbuiten dat ieder mens nodig heeft om opwaarts te gaan.
In onze gedachten kan van alles omdraaien, maar onze verbeeldingskracht zal uitwijzen wat wij ermee kunnen doen om in dat beslissende moment het te doen en de winstkans in te zien.
Ook is het mogelijk dat wij de kansberekening onvoldoende achten en er geen weerwoord of energie aan verspillen waardoor het over en voorbij gaat.
De gemaakte vaststelling is op dat ogenblik zo invloedrijk dat het wachten op een tweede kans wel eens slopend kan zijn of misschien komt die er nooit meer.
Maar dat zal de toekomst aan ons vertellen die onvoorspelbaar is en zal laten zien of we de boot gemist hebben door ons besluit.
Persoonlijke of commerciële kansen tegen het lijf lopen is het voortbrengsel van een buitenkans om op dat moment daar op die juiste plaats te zijn.
Waar wordt aangeboden, gesproken of onderhandeld over die materie of persoonlijke kwestie wat ons interesseert en waar wij alle kennis over beschikken zodat het winstgevend kan worden voor ons leven.
Particulier of zakelijk is het dan trefzeker als wij direct kunnen inhaken op dit onderwerp en reageren met wijselijk taal of kundigheid, zodat iedere aanwezige weet dat er met kennis en begrip gereageerd word.
Bij een persoonlijke zelfhandigheid zullen er emoties optreden die onder controle gehouden moeten worden en op een zakelijk manier moeten we bekend zijn met alle informatie en gecalculeerde exacte marktwaarden.
Zonder mensenkennis of zakelijk inzicht is het bijna onmogelijk om op een droomkans in te gaan, want dan zullen we eerder een slachtoffer zijn dan de persoon die een gelukstreffer in ontvangst neemt.
Zodoende luister goed en realiseer eerst wat er gaande is bij een persoonlijke gebeurtenis in onze gedachten of
test zakelijker wijs alles eerst tot in de puntjes op mankementen.
Meestal is het eenmalig en komt een tweede kans er niet meer, nochtans zal het onvergetelijk zijn bij een foutieve gemaakte keuze.
We hebben ons leven en werk de tweede kans voor te overleven, dat zal alleen maar gelden als we correcte beslissingen nemen.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid


 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru


 

Wat denk je van dit verhaal?
We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans

De Houding Bepaalt Onze Toekomst.

De Houding Bepaalt Onze Toekomst.

De Houding Bepaalt Onze Toekomst

 

Veel dingen in onze houding hebben we overgenomen van de omgeving waar in we zijn opgegroeid en hebben die aangepast.
Hoe meer respect we voor anderen tonen en hoe socialer we met kennissen en vrienden omgaan op een eerlijke manier zal zich dat ook zo belonen tegenover onszelf.
Wanneer dat niet wederzijds is geeft dat maar één positieve oplossing en dat is vaarwel zeggen tegen deze personen en ieder verder contact proberen te vermijden.
Verder contact met zulke personen gaat ons alleen maar negatieve energie geven en een slecht gevoel en dat is wat wij niet nodig hebben.
Wij willen alleen maar blijdschap en een goede omgang met mensen die ook positief in het leven staan en dezelfde opvattingen hebben op een gezamenlijke toekomst.
Een helpende hand heeft iedereen nodig maar dat moet wel in balans zijn met elkaar waar er geen beperkingen worden opgedragen aan elkaar.
Waar vriendelijkheid de overhand heeft en geld geen deel uitmaakt van onze houding, is dat de plaats waar harmonie is en alles overheerst.
Waar tegelijkertijd  elkaar alles gegund word en jaloezie of afgunst geen deel uit maakt van de gedachtengang onder elkaar.
Alleen als we ons in deze omgevingen bevinden omringd door vrienden, kennissen of zakenmensen zullen wij een positief gevoel hebben waar iedereen zijn werkelijke houding toont en elkaar vrolijk maakt.
Omringd zijn door negatief denkende mensen die proberen om via negatieve invloeden zich te verrijken aan anderen is een verkeerde keuze om ons daar in te mengen.
Ontmoet die mensen die voldoen aan ons karakter en zo zal onze toekomst ook de houding aannemen die alles zal bepalen en verbetert.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/de-houding-bepaalt-onze-toekomst.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie


 

 

Probeer Nooit een Zondebok te Vinden Wij zijn altijd Verantwoordelijk Voor onze Eigen fouten

Probeer Nooit een Zondebok te Vinden Wij zijn altijd Verantwoordelijk Voor onze Eigen fouten

Probeer Nooit een Zondebok te Vinden , Wij zijn altijd Verantwoordelijk Voor onze Eigen fouten.
Niemand is perfect en iedereen word aan dezelfde feiten blootgesteld we zijn allemaal mensen van vlees en bloed die fouten kunnen veroorzaken of maken.
We Leven niet alleen maar voor onszelf, en iedereen maakt vergissingen in het leven, wij moeten verantwoordelijk zijn voor wat we doen, niet alleen voor onszelf maar ook voor de mensen om ons heen.
Proberen om de zwakkeren te helpen een beter bestaan te verkrijgen en op weg naar een vreedzame wereld waar vriendschap de bovenmaat voert.
Steeds maar met een vinger naar anderen wijzen en die de schuld geven is makkelijk maar probeer eens de schuld  bij onszelf te zoeken en daar verbeteringen in te brengen.
Niemand is volmaakt en iedereen heeft gebreken waardeer die in anderen en ook in onszelf en werk eraan om die te corrigeren en te perfectioneren.
Wijs anderen op een normale manier op hun fouten in een vreedzame communicatie waarna er bij goed verstand een sterkere relatie zal ontstaan.
Het is zo makkelijk als we denken intelligenter te zijn als een ander maar dat zal ons nooit geen innerlijke rust geven en we maken alleen maar vijanden.
Beter is om samen te werken aan een imponerende toekomst waar een ieder profijt van heeft en als er fouten gemaakt worden geef ze dan ook toe, het zal gerespecteerd worden.
Wij zijn verantwoordelijk voor alles wat wij met ons eigen verstand doen en uitvoeren, anderen kunnen ons overhalen om iets te doen maar de uiteindelijke eindbeslissing word door onszelf genomen.
Na deze beslissing zijn wij de verantwoordelijken daarvoor en moeten dan niet hard roepen, ja maar dit of dat, een ander heeft dit en doet dat, nee wij zijn degenen met ja of nee.
Ben altijd verantwoordelijk voor onze eigen fouten en probeer nooit een zondebok te vinden om dat te verdoezelen en dat te verbergen door een camouflage naar anderen toe.
 

 Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheidauteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry  www.auteur.janjansen.guru


 
ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures