We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans

We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans

We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans

We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans

We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans
We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans
  • 2020-02-15 02:55:09 2 maanden geleden
  • keer bekeken 2,759
65
gedeelde


 
We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans
 

Veel dingen die passeren op ons levenspad zijn eenmalig en op dat tijdstip is het onze intelligentie die daar gebruik van maakt.
Leren van onze vergissingen door gebrekkigheid of karakterfout is een belangrijke opgave in de levensloop en dat gaat gepaard met vallen en opstaan.
Waar uitbundig geluk en diepgaand verdriet de overhand zullen hebben door de meegemaakte ervaringen die hartverscheurend kunnen zijn of blijdschap met een luidruchtig gejuich.
Het benutten van kansen die we tegenkomen op een bijzonder of precies tijdstip en plaats is het geluk uitbuiten dat ieder mens nodig heeft om opwaarts te gaan.
In onze gedachten kan van alles omdraaien, maar onze verbeeldingskracht zal uitwijzen wat wij ermee kunnen doen om in dat beslissende moment het te doen en de winstkans in te zien.
Ook is het mogelijk dat wij de kansberekening onvoldoende achten en er geen weerwoord of energie aan verspillen waardoor het over en voorbij gaat.
De gemaakte vaststelling is op dat ogenblik zo invloedrijk dat het wachten op een tweede kans wel eens slopend kan zijn of misschien komt die er nooit meer.
Maar dat zal de toekomst aan ons vertellen die onvoorspelbaar is en zal laten zien of we de boot gemist hebben door ons besluit.
Persoonlijke of commerciële kansen tegen het lijf lopen is het voortbrengsel van een buitenkans om op dat moment daar op die juiste plaats te zijn.
Waar wordt aangeboden, gesproken of onderhandeld over die materie of persoonlijke kwestie wat ons interesseert en waar wij alle kennis over beschikken zodat het winstgevend kan worden voor ons leven.
Particulier of zakelijk is het dan trefzeker als wij direct kunnen inhaken op dit onderwerp en reageren met wijselijk taal of kundigheid, zodat iedere aanwezige weet dat er met kennis en begrip gereageerd word.
Bij een persoonlijke zelfhandigheid zullen er emoties optreden die onder controle gehouden moeten worden en op een zakelijk manier moeten we bekend zijn met alle informatie en gecalculeerde exacte marktwaarden.
Zonder mensenkennis of zakelijk inzicht is het bijna onmogelijk om op een droomkans in te gaan, want dan zullen we eerder een slachtoffer zijn dan de persoon die een gelukstreffer in ontvangst neemt.
Zodoende luister goed en realiseer eerst wat er gaande is bij een persoonlijke gebeurtenis in onze gedachten of
test zakelijker wijs alles eerst tot in de puntjes op mankementen.
Meestal is het eenmalig en komt een tweede kans er niet meer, nochtans zal het onvergetelijk zijn bij een foutieve gemaakte keuze.
We hebben ons leven en werk de tweede kans voor te overleven, dat zal alleen maar gelden als we correcte beslissingen nemen.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid


 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru


  Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
We hebben ons leven en werk om te overleven als tweede kans

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
world wide custom webdesign own programming webdevelopment php
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda