Soms zijn de wegen Naar Geluk erg Ver

Soms zijn de wegen Naar Geluk erg Ver

Soms zijn de wegen Naar Geluk erg Ver

Soms zijn de wegen Naar Geluk erg Ver

Soms zijn de wegen Naar Geluk erg Ver

Soms zijn de wegen Naar Geluk erg Ver
Soms zijn de wegen Naar Geluk erg Ver
  • 2020-02-14 12:55:13 13 dag geleden
  • keer bekeken 4,793
24
gedeelde
Soms zijn de wegen Naar Geluk erg Ver.
 

Bijna iedereen wil in zijn leven verbeteringen en dat is een verstandige keuze alleen dat is eenvoudigweg niet zo probleemloos als dat het in onze gedachten opkomt.
Vooruitgang door het ontwikkelen van onszelf geeft ook een zelfverzekerd gevoel waardoor we beter in ons vel zitten en bij machte zijn om sneller beslissingen te maken.
Op ieder potje past een deksel en een ieder zal krijgen wat hen toekomt dat is iets waar wij ons eigen aan vast kunnen houden, want geduld overwint alles.
Dus wees geduldig met een positieve en correcte houding dan zal de kans vergroot worden met der tijd om de eindzege te kunnen zegevieren als de klok blijft tikken.
Haastige spoed is zelden goed, maar iedereen heeft liefde en geluk in zijn leven nodig dus hoe eerder het arriveert bij ons hoe trotser we zijn als we gaan juichen van divertissement.
Sommigen moeten daar een groot deel van hun leven op wachten maar als het eenmaal aanbeland is kan de vreugde niet op en start de rijkdom van gelukzaligheid.
Wij kunnen overal naartoe gaan en hopen daar samenkomsten te kunnen vinden voor een gelukkiger leven, maar moeten constateren en komen dan tot de ontdekking dat de plaats niet een indirecte invloed heeft.
De geluksfactor kan vergroot worden doordat we actief zijn en een vliegende arend kan overal een muisje tegen komen, maar het kan evengoed ook aan onze eigen voordeur zijn.
Een geluksgevoel ontstaat als wij tevreden zijn met wat we nu op dit moment bezitten zowel innerlijk als geldelijk en dientengevolge voelen wij onszelf zodoende fortuinlijk.
De wegen naar geluk zijn soms erg ver, maar iedere keer weer de moeite waard om het geduld op te brengen om te wachten.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen


Lees Meer Gedichten, Klik Hier.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support


 

Wat denk je van dit verhaal?
Soms zijn de wegen Naar Geluk erg Ver

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures