Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen.

Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen.

Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen.

Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen.

Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen.

Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen.
Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen.
  • 2019-11-09 17:55:10 27 dag geleden
  • keer bekeken 3,532
47
gedeelde
Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen
 

Velen hebben geen fortuin in het Leven en zijn ook niet snel tevreden als ze kleine bedragen kunnen verdienen.
De meesten azen op het grote geld maar dat is vaak een droom die voor bijna niemand uitkomt en altijd onzeker blijft met onhaalbare hoop en denkbeeldige optimisme voor de meesten onderons.
Maar dat is niet het goede uitgangspunt als we niet rijk zijn en iets willen bereiken, want het is juist beter om iedere kans te benutten om wat te verdienen.
Zo kunnen we iets langzaam maar zeker opbouwen, want 0+1=1 en met niks doen is 0+0=0 dus wie wijs is gaat ervoor en maakt ieder inkomen ten gelde.
Zo is het mogelijk om een kapitaal op te bouwen beetje bij beetje en van daaruit proberen progressie te maken door de kansen te vergroten.
Eerst moeten we werken om geld te verdienen daarna kunnen we het kapitaal laten functioneren om arbeid te laten verrichten of om zaken te doen.
Zo kunnen we ons vermogen vermeerderen als er winstgevende resultaten worden gegenereerd door onze opgebouwde gelden.
Vergeet nooit dat ieder bedrag dat wij geld uitgeven komt vanuit ons budget en is een dubbel verlies, want wanneer dit bedrag extra word verdient en wij het dan uitgeven word ons bestedingspakket niet aangetast en dat is een winst.
Geld uitgeven 0-1= -1of ontvangen 0+1=1 dus we kunnen het dubbel rekenen, uitgaven hebben of extra inkomsten genereren.
Houd de besparingen in de bank of laat geld verdwijnt uit onze bankrekening, dat is een dubbele waarneming in ons vermogen.
Geld uitgeven wat we niet hebben of het besteden nadat we het extra verdient hebben is dat grote verschil voor de structuur naar een verbetert vermogensopbouw.
Dus vermogensgericht is het altijd beter om iets te proberen om langzaam onze vermogensgrens te bevorderen, dus probeer het beter te doen dan van te voren.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/langzaam-vorderen-in-het-leven-is-beter-dan-nooit-iets-te-proberen.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 

Wat denk je van dit verhaal?
Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen.

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar
 
Bijna iedereen op deze planeet vergeet dat wij allemaal zijn voortgekomen uit twee mensen die van elkaar hielden en door voortplanting eigenlijk één grote familie zijn.
Dus vele handen met verschillende huidskleuren die bereid zijn om elkaar te helpen als leefgemeenschap daarvoor is eeuwigheid.
Velen verschillende kleuren die samen in gedachten en nastreven voor één dezelfde kleur.
Samen als een grote verstandige familie vooruitstrevend als één kleur denkend zonder erover na te denken.
Dan zijn wij als aardbewoners en als een verenigde bevolking op één aardbol goed opweg naar een vreedzaam bestaan.
Elkaar accepteren met gedragswijze en uiterlijk zoals iemand letterlijk is en elkaar begrijpen als geen ander maar als een medemens.
Wetende dat vele kleuren tezamen gemengd een geweldige mooie kleur geeft en die daarmee aangeeft dat een goede samenwerking meer bereikt.
Daarom is het belangrijk dat wij samen voor die enige en dezelfde kleur kiezen in onze denkwijze en omgang met elkaar zodat er daardoor al veel problemen opgelost zullen zijn.
Geen discreminatie of haat gevoelens hebben en beseffen om geen agressieve woorden te gebruiken maar vriendelijk te zijn tegen elkaar.
Wij allen tezamen kunnen die barrière doorbreken die zich al ongekende tijd voordoet, maar bijna niemand neemt deze beslissing.
Vrede met elkaar en voor mekaar zou een betere gemoedsstemming met een glimlach geven onder de bevolkingen.
Zouden nieuwe deuren kunnen openen voor betere gemeenschappelijkheid en communicatie met vriendschappelijke of zakelijke mogelijkheden.
Wat zou het toch geweldig zijn als wij dat nog eens kunnen meemaken in ons leven om allemaal vredelievend met elkaar om te gaan als bloedverwanten.
Laten wij het doen voor en met elkaar zet gewoon zelf maar de eerste stap.
 
Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid

Met Vriendelijke Groeten
© auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
English Version
klik hier voor mijn APP
@auteurjanjansen
 

Iedereen is Begaafd, het Hangt af van hoe We Onze Eigen Karakter Openen.

Iedereen is Begaafd, het Hangt af van hoe We Onze Eigen Karakter Openen.

Iedereen is Begaafd, het Hangt af van hoe We Onze Eigen Karakter Openen

 

We zijn het er allemaal wel mee eens dat niemand perfect is en alles kan, maar iedereen heeft op een ander gebied zijn kennis en begaafdheden.
Dus we zijn allemaal begaafd alleen moeten sommigen nog ontdekken op welk gebied, maar er is op zeker iets waar wij perfect onze begaafdheid en kennis kunnen demonstreren.
Tussen ons lopen er gewoon mensen die zo getalenteerd zijn maar het niet weten, dit moet gewoon ontsluierd worden om ze het te laten beseffen.
Als we gewoon gaan nietsnutten en nergens toe bereid zijn zal onze begaafdheid ook nooit tevoorschijn komen en zullen we nooit weten waar toe we in staat zijn om te doen.
Maar als we overal toe bereid zijn en alles graag willen leren aswel niet te lui zijn om te werken zullen we zo kunnen ontdekken en zal er blijk geven van wat we in huis hebben.
Terwijl we bezig zijn met dingen te ondernemen zal begaafdheid zich tentoonspreiden en kennis tevoorschijn toveren zonder enig besef daarvan te hebben van te voren.
Het openbaren en tot uitdrukking brengen van ons geniaal talent zal een verassing zijn voor iedereen die dan in de buurt is.
Dat zal dan ook gelijk duidelijk maken waar wij in begaafd zijn en een stelselmatig gevoel voor hebben, alle aanwezigen zullen daar dan ook getuigen van zijn.
Door iets te proberen hebben we er ruchtbaarheid aan geven en zo blootgelegd waar ons vakmanschap een uitblinker in kan worden.
Met slampampen en treuzelen waren we daar nooit achter kunnen komen en waren we op hetzelfde niveau blijven hangen.
Nu kunnen we aan het licht brengen en alles tot uitdrukking laten komen met bewijzen waar wij in getalenteerd zijn.
Het indiceren en overhandigen wanneer er vraag naar is en het onderscheidingsteken en persoonlijkheid oordeelkundig laten beoordelen op kennis en gesteldheid.
Zo kunnen we ons eigen kennis pakket openen wat is geclassificeerd door onze begaafdheid van intelligentie.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/iedereen-is-begaafd-het-hangt-af-van-hoe-we-onze-eigen-karakter-openen.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen


 

 

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures