Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn

Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn

Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn

Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn

Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn

Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn
Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn
  • 2019-11-08 23:55:09 28 dag geleden
  • keer bekeken 3,609
51
gedeelde
Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn.
 

Gevoelens we hebben ze allemaal en hoe emotioneler we zijn des te meer innerlijke problemen zal het voor ons veroorzaken.
Onze innerlijke ziel kan bij goed nieuws uitermate opgewekt en vrolijk worden of als erop getrapt word ontzettend teleurgesteld en bedroeft zijn.
Emoties we kunnen ervan huilen van blijdschap en verdriet, het kan moeilijk zijn om het onder controle te houden en af en toe willen wij het graag delen met mensen die we vertrouwen.
Soms zijn we van iets zo overbeladen dat wij het moeilijk voor onszelf geheim kunnen houden zo opgewonden, hoopgevend en bijna zeker dat het zal gaan lukken en willen er graag over praten tegen anderen.
Dit kan een erg positieve uitwerking hebben, omdat meerdere gedachten nieuwe ideeën teweeg kunnen brengen en dat kan kans vergrotend voor ons zijn of een bevestiging van de goede denkwijze en richting in onze gedachten.
Maar het kan ook volledig verkeerd gaan als de verkeerde oren onze toekomstige plannen te horen krijgen en daar liever zelf iets mee willen ondernemen voor eigenbelang.
Dit kan zowel voor zakelijk als persoonlijke voordelen betekenen door jaloezie niet voldoende kennis of een toegespeelde kans om daar de verwelkomende aanwinst uit te kunnen behalen.
Het is soms moeilijk in het leven de correcte en vertrouwelijke persoon te kiezen om onze intieme vindingen of gedachten te vertellen in vertrouwen.
Het kan dan weer overgebracht worden naar anderen of worden gebruikt voor opportunisme en we zo een familielid, vriend relatie of kennis kunnen verliezen tezamen met onze gedachten.
Helaas is niet iedereen voor honderd procent te vertrouwen, zelfs als we een uitstekende band hebben en het nooit in onze gedachten op zou komen moeten we nog voorzichtig zijn met informatie te transformeren naar anderen zonder twijfels.
Zij kunnen de persoon zijn die het pistool (kwade gedachten) bezit waaraan wij de vertrouwelijke munitie (informatie) gratis aanreiken waarmee wij onszelf een nekschot (benadelen) kunnen laten geven.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen


Lees Meer Gedichten, Klik Hier.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support


 

Wat denk je van dit verhaal?
Onze Gevoelens Delen kan Soms Munitie voor een Ander Zijn

 Laat niet Kleine Stomme Dingen ons Geluk Breken.

Laat niet Kleine Stomme Dingen ons Geluk Breken.

Laat niet Kleine Stomme Dingen ons Geluk Breken

 

In het leven is iedereen op zoek naar perfectie maar dat is een lange zoektocht.
Niemand is perfect en zal dat ook nooit worden er zullen altijd gebreken zijn.
Dus ben altijd voorbereid op dit en accepteer en aanvaard het ook.
We moeten ons niet laten beïnvloeden doordat iemand niet 100% aan onze verwachtingen voldoet, want dat zal nooit zo zijn.
Als wij realistisch gaan nadenken weten we ook dat het onmogelijk is en moeten we daar rekening mee houden, wij zijn zelf ook niet perfect,
Niemand zal zijn volgens het plaatje dat wij ons inbeelden van een persoon er zullen altijd gebreken en verschillen zijn.
En een ieder zal daarmee gemakkelijk kunnen leven we moeten alleen leren hoe er mee om te gaan en er positief tegenaan kijken.
Laat Uw geluk niet breken door kleine stomme gebreken in een relatie als een geschikte persoon niet aan alle eisen voldoet.
Laat liefde en respect U leiden naar een alternatief waar beiden een tevreden gevoel bij hebben zodat het toch lijkt op perfectie.
Dat het eergevoel groeit naar elkaars stemmings gevoel en de aanpassingen normaal aanvoelen voor een verbetering van de relatie.
Zodat voorgevallen kleine stomme dingen omgezet worden in een positieve oplossing naar een perfecte relatie.
Door stom toeval kunnen wij iemand ontmoeten wat de ware blijkt te zijn voor ons laat dan een klein stom voorval niet dat geluk verbreken.
Maar respecteer en waardeer het geluk.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/laat-niet-kleine-stomme-dingen-ons-geluk-breken.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie


 

De Tijd zal het Ware Karakter van een Persoon Onthullen.

De Tijd zal het Ware Karakter van een Persoon Onthullen.

De Tijd zal het Ware Karakter van een Persoon Onthullen

 

In het leven moet iedereen gelijk zijn en ook een kans krijgen om dat te tonen.
We kunnen bij de eerste indruk wel gelijk gaan oordelen maar dat kan wel eens een grote vergissing zijn.
Een crimineel of eerlijk uiterlijk heeft niets te maken met de innerlijke persoon.
En om van de buitenkant van een mens gelijk iets vast te stellen bij de eerste aanblik is onmogelijk en ook erg kortzichtig.
Het aanzicht van iemand kan ons afschrikken maar de mogelijkheid is er dat hun karakter ons gaat fascineren en bevallen.
Velen van ons kijken naar het uiterlijk en lichaamsdelen of alles voldoet aan onze eisen maar vergeten dat als de jaren verstrijken dat ook zal achteruitgaan en verslappen.
Maar het innerlijke karakter zal niet veranderen dat kan alleen maar beter worden wanneer tijd en liefde de overhand heeft.
Zelf het goede voorbeeld geven door beleefdheid en goede zorgen van een helpende hand te bieden zal in een bepaalde tijdsduur de ware vrienden voor ons onthullen.
Onze intuïtie zal snel genoeg inzien "wat voor vlees we in de kuip hebben" daar hoeven we geen ingenieur voor te zijn.
Geef iedereen een kans en na verloop van tijd zal het ware karakter zijn tol gaan betalen en  acteren omslaan naar het werkelijke doel van het leven.
Iedereen zal naar een bepaald tijdsbestek zijn ware identiteit tonen, alles is een kwestie van tijd en geduld.
Dus geef een ander de tijd en heb zelf het geduld om iedereen zijn ware karakter blood te laten leggen aan ons.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/de-tijd-zal-het-ware-karakter-van-een-persoon-onthullen.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen


 

 

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures