Scramble   Er is veel strijd in het leven. Kijken altijd te veel Naar anderen. Willen het zelfde hebben. En als eind resultaat hebben we éé
Scramble.

Scramble.

Scramble.

Scramble.

Scramble.

Scramble.
Scramble.
  • 2019-09-11 22:55:19 2 maanden geleden
  • keer bekeken 3,314
40
gedeelde

Scramble
 

Er is veel strijd in het leven.
Kijken altijd te veel Naar anderen.
Willen het zelfde hebben.
En als eind resultaat hebben we één uitkomst.
Twee vechten om een been.
En de andere gaat er  mee heen.
Liever één Vogel in de hand, Dan tien in de lucht.
Denk goed na Voor U ergens aan begint.
Vechten is alleen Voor domme mensen.
En aan het einde is er niemand die iets wint.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/scramble.html
Lees Meer Poezie.......

 


Wat denk je van dit verhaal?
Scramble.

Eenvoud Geeft Ons een Prachtig Leven.

Eenvoud Geeft Ons een Prachtig Leven.


Eenvoud Geeft Ons een Prachtig Leven

 

Hoog van de toren blazen is zo makkelijk als het goed met ons gaat.
Maar eenvoud maakt de mens en daarmee blijven we onszelf en dat maakt het allemaal een stuk eenvoudiger.
Want om heel de dag anders te doen dan we in werkelijkheid zijn is een erg vermoeiend leven.
Het is erg inspannend om elke keer maar weer na te moeten denken welk toneelstuk we gaan opvoeren in een gemeenschap en dan  iets te tonen wat geheel niet ons eigen karakter is.
Ook zouden we daar geen vrienden mee maken omdat eens de waarheid van ons echte karakter en leven aan het licht gaat komen.
Waardoor er dan misverstanden gaan ontstaan en we ons ware gezicht moeten tonen en zo op zeker gezichtsverlies moeten accepteren.
En dat is ook erg normaal want eerlijkheid duurt het langst en zeker in relaties met normen en waarden.
Correcte personen zullen altijd de overhand hebben in onze wereld door het vertrouwen dat ze opbouwen in  hun omgeving met respect.
Succesvolle mensen die de beheersing hebben om eenvoudig te blijven en iedereen in zijn waarde te laten en respectvol behandeld zijn de kampioenen onder ons.
Zij weten en begrijpen dat het allemaal maar betrekkelijk is in het leven en er zo een ommekeer van succes kan komen waardoor hun gedrag niet meer aan te passen is.
Gelukkig zijn ze hun zelf gebleven en eenvoudig waardoor er in iedere situatie geen verandering plaats vind en ze door een ieder gerespecteerd worden door hun eenvoud en goede manieren.
Waarmee ze een gelukkig en prachtig leven hebben omdat ze iedere minuut in hun leven dezelfde persoonlijkheid hebben.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/eenvoud-geeft-ons-een-prachtig-leven.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie


 

 


De Enige Manier om Geweldig Werk te Produceren is om te Houden van Wat we Doen.

De Enige Manier om Geweldig Werk te Produceren is om te Houden van Wat we Doen.


De Enige Manier om Geweldig Werk te Produceren is om te Houden van Wat we Doen

 

Als we jong zijn dromen we er al over wat we op latere leeftijd willen gaan doen om zo voor de wereld en onszelf iets nuttigs te vervullen waar we van kunnen bestaan.
Vaak gaan de dingen anders als dat we vroeger dachten, want in de loop der jaren leren we andere beroepen kennen die ons meer bevredigen en veranderen we onze gedachten.
Wat we vroeger wilde worden was toen erg belangrijk voor ons maar nu we volwassen zijn hebben we een andere kijk op alles en doen we graag wat nu aantrekkelijk voor ons is.
Iets waar we veel interesse in hebben met plezier en waar we een bepaalde voorkeur voor hebben zodat we er met liefde aan of willen werken dat geeft de beste uitwerking.
Iets wat tegenwoordig erg belangrijk is in deze moderne tijd is dat iedereen prestaties wil zien of kan leveren.
En dat kan alleen maar als we geheel achter onszelf staan en met ons hart eraan werken dat produceert de beste prestaties.
Iedere dag opstaan en ons eigen voorbereiden op een liefdevolle dag daarna starten en met liefde aan het werk is iets dat altijd maar weer een fijn gevoel geeft, omdat we houden van de dingen die we doen met de zelfde glimlach.
Dat uit zich ook in de prestaties wat onze interesses bevorderd met geweldig professioneel werk en een goede effectiviteit, omdat alles wat we doen met passie is.
Hoe beter we ons voelen in ons werk zal dat ook onze prestaties bevorderen, omdat het vermogen word verhoogt door het plezier wat we eraan beleven.
Als we houden van de dingen die we in ons dagelijkse leven doen zal het ons nooit gaan vervelen en zullen we kunnen produceren en presteren tot geweldig werk.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/de-enige-manier-om-geweldig-werk-te-produceren-om-te-houden-van-wat-doen.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen


 

 


post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures