Brandend Verlangen   Hoe was het nu mogelijk om de ware te ontmoeten en dag en nacht mee te kunnen delen. Alleen in onze dromen is het ons

Brandend Verlangen.

Brandend Verlangen.

Brandend Verlangen.

Brandend Verlangen.

Brandend Verlangen.
Brandend Verlangen.
  • 2019-02-11 08:55:12 8 maanden geleden
  • keer bekeken 3,105
1
gedeelde

Brandend Verlangen

 

Hoe was het nu mogelijk om de ware te ontmoeten en dag en nacht mee te kunnen delen.
Alleen in onze dromen is het ons voor te stellen en word het een brandend verlangen in het dagelijkse leven.
Het verlangen om nu die ene persoon te ontmoeten en waar de vonk naar overslaat om de rest van ons leven samen mee te delen.
Dat is wat er omgaat in onze gedachten en wat wij iedere dag verwachten totdat het zo ver is dat het onze dag is en de ontmoeting plaats vind.
Die bijzondere dag die ons dat geluk brengt waar wij al enige tijd over dromen en mee bezig zijn wat meer innerlijke rust en vastigheid brengt in het bestaan op aarde.
Alles zal voor ons veranderen als wij die dag gepasseerd zijn en een gezamenlijke toekomst voorbereid word voor te trouwen en een gezin te kunnen herenigen.
Liefde van een eigen gezin tegemoet kunnen zien hoe de kinderen opgroeien in trots en faam want dat zullen we zijn op onze familie.
De trots die onze ouders over ons hadden zullen we nu zelf ervaren en de lessen die hun aan ons hebben gegeven waar we niet naar wilden luisteren en niet in geloofden moeten we nu zelf overgeven aan de kinderen.
Maar dat is een plicht die we met liefde zullen vervullen en dat zal de wens van  onze ouders zijn om dezelfde ervaringen te mogen ondervinden waardoor het respect voor hen alleen maar zal vergroten.
Zodat we weten en ervaren dat het brandend verlangen uit onze jeugd soms kan veranderen in iets ontoonbaar  moois en soms  in een hel.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/brandend-verlangen.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie


 


Wat denk je van dit verhaal?
Brandend Verlangen.

ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht