logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

PlayStation Productions onthult eerste castleden van de 'Until Dawn'-verfilming

"We hebben een fantastische cast van nieuwe personages samengesteld die voortbouwt op ons geweldige filmteam en hun visie op de verfilming," aldus hoofd van PlayStation Productions.


  • Jun 15 2024
  • 35
  • 2620 Views
PlayStation Productions onthult eerste castleden van de 'Until Dawn'-verfilming
Screen Gems en PlayStation Productions hebben de eerste castleden aangekondigd die zullen spelen in de verfilming van de horrorvideogame Until Dawn."We hebben een fantastische cast van nieuwe personages samengesteld die voortbouwt op ons geweldige filmteam en hun visie op de verfilming," vertelde Asad Qizilbash, hoofd van PlayStation Productions, aan Deadline.Niet alleenVolgens de aankondiging bestaat deze fantastische cast o.a. uit Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-joung Yoo en Odessa A'zion. Informatie over personages wordt voor nu nog geheim gehouden. De populaire horrorvideogame uit 2015, ontwikkeld door Supermassive Games voor de PS4, volgt acht vrienden die samen vastzitten op een afgelegen besneeuwde berg en ontdekken dat ze niet alleen zijn.Hun lot in handen van de spelerTerwijl spanningen hoog oplopen, moeten de vrienden angsten overwinnen en hopen dat ze heelhuids de nacht doorkomen. Hun lot hangt af van de spelers die controle hebben over de personages.
De Until Dawn-film wordt geregisseerd door David F. Sandberg (Lights Out, Shazam!) en krijgt naar verluidt een R-rating. Verdere informatie is niet bekendgemaakt maar volgens Qizilbash zal PlayStation Productions "binnenkort meer over de film te onthullen."

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites