logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

De droevige reden achter Wolverine's iconische outfit in 'Deadpool & Wolverine'

Het lid van de X-Men schijnt het blauw en gele pak te dragen voor zijn verloren vrienden.


  • Jun 15 2024
  • 33
  • 3490 Views
De droevige reden achter Wolverine's iconische outfit in 'Deadpool & Wolverine'
Het is misschien wel dé blockbuster van het jaar. Miljoenen fans kunnen niet wachten op Deadpool & Wolverine, waarin niet alleen Ryan Reynolds te zien zal zijn als 'The Merc with a Mouth', ook Hugh Jackman keert terug als Wolverine. Hij draagt nu, voor de eerste keer, zijn iconische outfit.De afgelopen maanden hebben we de nodige beelden van de film voorbij zien komen, maar waar de meeste filmfanaten wel echt van konden genieten was Jackmans klassieke en originele look als Wolverine. De acteur gaat namelijk de bekende geel/blauwe outfit dragen in de film, maar hoe zit het met zijn masker?Wel of niet?Hoewel we Jackman in de trailer al hebben gezien met de geliefde outfit, ontbrak zijn masker. Toch lijkt dit in de blockbuster te zitten, aangezien er nu al speelgoed verschijnt van Deadpool & Wolverine, zoals Hot Toys en Funko Pops. De Wolverine pop heeft hier wel altijd zijn masker op. Aangezien de nodige fans zich zorgen maakten of hij dit wel of niet zo dragen, reageerde het team van de film hierop. Zo werd er gemeld dat Jackman het masker zeker 10 minuten zal dragen, dus we krijgen het sowieso te zien.De redenDe andere grote vraag is nu, waarom komt het er nu, na talloze optredens van Wolverine, nu pas van? De bekende 'newssscooper', MyTimeToShineH, zegt het te weten. Volgens hem werd Wolverine vaak gevraagd door Cyclops en andere X-Men om de outfit te dragen, maar Wolverine wuifde dit elke keer weer weg.
Toen Wolverine hen faalde tijdens een gevecht, waardoor iedereen stierf, besloot hij de outfit beginnen te dragen, als eerbetoon aan zijn overleden vrienden. Of dit klopt daar komen we over 6 weken achter, wanneer de blockbuster in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites