logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Mark Wahlberg heeft nog steeds spijt van deze rol: "Een waardeloze film"

Hij zegt dat Amy Adams er goed aan heeft gedaan deze flop aan zich voorbij te laten gaan.


  • May 10 2024
  • 41
  • 2668 Views
Mark Wahlberg heeft nog steeds spijt van deze rol: "Een waardeloze film"
Het is niet ongebruikelijk dat een acteur achteraf, na deelname aan een film, er spijt van krijgt om verschillende redenen. Dit is ook het geval voor Mark Wahlberg. Hij heeft namelijk geen erg goede herinneringen overgehouden aan zijn rol in The Happening uit 2008.The Happening is een film van regisseur M. Night Shyamalan. Hij staat bekend als een 'hit or miss'-filmmaker. Hij heeft pareltjes zoals The Sixth Sense en Unbreakable gemaakt, maar was ook verantwoordelijk voor flops zoals The Last Airbender en After Earth.The HappeningThe Happening hoort helaas in die laatste categorie. Deze film volgt een familie die een wereldwijde milieu-crisis moeten zien te overleven. De planten op aarde stoten namelijk giftige gassen uit, die mensen ertoe aanzetten op een gewelddadige manier zelfmoord te plegen. Ondanks het feit dat blockbuster het tamelijk goed deed aan de box-office (meer dan 163 miljoen dollar tegenover een budget van 60 miljoen dollar), werd deze wel met de grond gelijk gemaakt op grote filmwebsites. Hij scoort een 5 op IMDb en slechts 18% op Rotten Tomatoes.SpijtIn The Happening is de hoofdrol weggelegd voor Wahlberg, die al eerder hoge ogen wist te gooien met o.a. The Departed en The Fighter. Tijdens een interview voor de laatstgenoemde film liet hij zich uit over de flop.
Wahlberg stopt zijn mening niet onder stoelen of banken. Wanneer hij werd gevraagd naar The Happening zei hij namelijk het volgende: "Dit is een waardeloze film, maar ik wilde gewoon iets nieuws proberen door een wetenschapsleraar te spelen. De schuld van het floppen van 'The Happening' kan niet volledig bij mij worden gelegd". MazzelZijn The Fighter tegenspeelster, Amy Adams, had ook bijna getekend voor The Happening. Wahlberg stelde haar gerust: "Wees maar blij dat je dit niet gedaan hebt, zo kom je er goed langs!"

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites