logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Disney+ en HBO Max gaan samenwerken: "Meer content voor minder geld"

Disney en Warner Bros. Discovery hebben een nieuwe streamingbundel aangekondigd die deze zomer zal worden gelanceerd.


  • May 10 2024
  • 52
  • 4652 Views
Disney+ en HBO Max gaan samenwerken: "Meer content voor minder geld"
Disney en Warner Bros. Discovery gaan de handen ineen slaan op de streamingmarkt en samen een bundelabonnement aanbieden. Dat hebben de twee entertainmentbedrijven deze week bekendgemaakt.De bundel zal Disney+, Hulu en (HBO) Max combineren. Klanten krijgen daardoor toegang tot een enorm aanbod. Enorm veel content"Deze geweldige nieuwe samenwerking zet klanten op één en geeft toegang tot blockbusters, originele content, en drie enorme catalogussen met de allerbeste merken en entertainment op het gebied van streaming vandaag de dag", laat Disney en Warner Bros. Discovery weten in een persbericht. Op Disney+ vind je onder meer de films en series van Marvel, de klassiekers van het huis van de muis en de programma's van National Geographic. Op 'Max' staat onder meer veel DC-content en de kwaliteitsseries van HBO.Zomer vol streamingDisney en Warner Bros. Discovery laten weten dat de bundel deze zomer zal worden gelanceerd in de Verenigde Staten. Of consumenten in andere landen hier later ook van kunnen profiteren, hebben de bedrijven niet verteld.
De bedrijven gaan zowel een bundel met als zonder advertenties aanbieden. Vanzelfsprekend zal die eerste optie duurder zijn. Exacte prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites