logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

"Oeps!" Deze promotiestunt voor 'The Strangers: Chapter 1' was te verontrustend voor TikTok

De marketingstunt van Lionsgate schond de gemeenschapsrichtlijnen van TikTok met betrekking tot "gevaarlijke activiteiten"


  • May 10 2024
  • 36
  • 4019 Views
"Oeps!" Deze promotiestunt voor 'The Strangers: Chapter 1' was te verontrustend voor TikTok
Het officiële TikTok-account van Lionsgate werd tijdelijk uitgeschakeld door een marketingstunt voor hun nieuwste horrorfilm The Strangers: Chapter 1.Volgens PEOPLE was in een livestream op 7 mei een verontrustend figuur te zien met een bord met hierop de vraag: "Is Tamara hier?". Dit is een knipoog naar de verhaallijn van de film.VerontrustendTikTok-gebruikers vonden de promotie van de horrorfilm echter te realistisch en verontrustend, waardoor het platform besloot om Lionsgate's account tijdelijk te schorsen. Naast de reacties van TikTok-gebruikers, gaf hoofdrolspeelster Madelaine Petsch ook haar mening over het marketing-fiasco; de actrice schreef simpelweg "Oeps!".Geterroriseerd door gemaskerde figurenThe Strangers: Chapter 1 volgt een jong koppel (Madelaine Petsch en Froy Gutierrez) dat tijdens een weekendje weg autopech krijgt en noodgedwongen de nacht moet doorbrengen in een afgelegen huis.
Midden in de nacht wordt het stel geterroriseerd door drie gemaskerde vreemdelingen die zonder enig motief genadeloos hard toeslaan.Te eng? Dat hoort een horrorfilm toch te zijn?Mocht je de TikTok-video gezien hebben en vond jij het juist wel goede promotie, dan is de horrorfilm vanaf 16 mei te zien in de bioscopen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites