logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'The Fall Guy' regisseur ontsnapte aan gruwelijk ongeval tijdens stunt met J.C. van Damme

Tijdens de opnames van 'Replicant' brak de oud-stuntman bijna zijn nek.


  • May 07 2024
  • 35
  • 3112 Views
'The Fall Guy' regisseur ontsnapte aan gruwelijk ongeval tijdens stunt met J.C. van Damme
De regisseur van The Fall Guy, David Leitch, zag zijn filmcarrière bijna in het water vallen. Tijdens de opnames voor de film Replicant ging een stunt met Jean-Claude Van Damme bijna verschrikkelijk mis. Voordat Leitch bekend werd als regisseur van Bullet Train en Atomic Blonde, was hij werkzaam als stuntman voor onder anderen Brad Pitt en Matt Damon. Stunt ging misEen van zijn grootste klussen als stuntman was met Jean-Claude Van Damme voor de film Replicant (2001). Hierin de Belgische acteur iemand nodig die tegen hemzelf zou vechten, omdat hij een kloon was. Toen de twee in een magazijn vochten op een bewegende trap, brak Leitch de scène tussen hem en Van Damme af. Op het moment dat hij naar achter moet leunen, blijkt dat hij niet vastzit met veiligheidsmateriaal. "Was onze fout"Dan gooit dat Van Damme de trap omver en vreest Leitch dat hij enkele meters naar beneden zal donderen op het beton. Dit gebeurt gelukkig niet omdat Scott Ateah zo scherp is om een valmat onder hem te schuiven, wat hem redde van een nekbreuk.
De oud-stuntman en regisseur van The Fall Guy neemt Van Damme echter niets kwalijk: "Het was onze fout". The Fall GuyThe Fall Guy gaat toevallig ook over een stuntman (Ryan Gosling) die depressief is geworden, nadat zijn laatste klus hem bijna fataal werd. De film draait momenteel in de Nederlandse bioscopen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites