logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Zendaya en haar moeder zijn het niet eens over het einde van 'Challengers': "Ze was zo boos"

Het open einde van de film 'Challengers' zorgt voor verschillende interpretaties, waaronder die van Zendaya en haar moeder.


  • May 07 2024
  • 47
  • 3466 Views
Zendaya en haar moeder zijn het niet eens over het einde van 'Challengers': "Ze was zo boos"
De film Challengers heeft geen gesloten einde. Voor sommigen is dat vervelend, maar volgens Zendaya is dat einde vooral bedoeld ter speculatie. Haar eigen moeder ging in elk geval flink in discussie met haar - ook omdat ze het gedrag van haar eigen dochter afkeurde. Zendaya vertelde hier in gesprek met New York Times: "Mijn moeder interpreteerde het einde zo anders."Elk een eigen meningHet personage van Zendaya manipuleert en wint steeds. Toch vertelde Zendaya: "Mijn moeder zei: 'Ze is woest omdat zij realiseren dat zij haar niet meer nodig hebben'. Maar ik zei: 'Ik lach een beetje aan het eind!'"Zendaya vervolgde met: "Ik dacht: 'Wat? Ik snap niet waar je het vandaan hebt'. Ik zat in die film en ik denk dat ik goed begrijp hoe het einde zou moeten worden geïnterpreteerd. Maar ze zei: 'Nee, dit is wat het is. Jammer voor je'."Niet eens met elkaarZe waren het niet eens met elkaar. Zendaya zei: "Ik vond het interessant, want ik snapte niet waar ze het vandaan had. Mijn moeder was zo boos op Tashi. Elke keer als mijn personage iets verkeerds deed, zei ze: 'Waarom doe jij dat?' Ze was zo ontdaan."
De regisseur is in elk geval voor beide meningen in. In de YouTube-video van Oscars volgt meer over de veelbesproken film.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites