logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

De grootste sciencefictionfilm van Netflix in 2024 komt deze maand uit

Netflix en Jennifer Lopez bundelen de krachten in de scifi-actiefilm Atlas.


  • May 07 2024
  • 65
  • 3345 Views
De grootste sciencefictionfilm van Netflix in 2024 komt deze maand uit
Het is nog even afwachten of de grootste Netflix-film in mei 2024 goed worden ontvangen, maar het is al wel duidelijk dat Atlas een van de grootste scifi-spektakelfilms van Netflix tot op heden wordt.Uiteraard kregen we recent nog de Rebel Moon-tweeluik, maar deze films leunde meer op fantasy dan Atlas, een film die (opnieuw) een toekomstige flink doorontwikkelde AI onder de loep neemt.JLo in de hoofdrolIn Atlas, die naar verluidt $100 miljoen kostte om te maken, zien we actrice en zangeres Jennifer Lopez als het personage Atlas Shepherd. Ze is een uiterst slimme data-analist die niet gecharmeerd is van artificial intelligent. Als ze onderdeel wordt van een team dat een robot moet opsporen, komt ze erachter dat ze juist de AI moet vertrouwen om de mensheid te redden van de ondergang.Eind meiNaast JLo zie je ook rollen van onder andere acteurs Simu Liu, Sterling K. Brown en Mark Strong en vanaf 24 mei kun je Atlas op Netflix gaan kijken.
De regie lag in handen van Brad Peyton, die al wat ervaring heeft met blockbusters. Zo maakte hij met Dwayne Johnson de films Journey 2: The Mysterious Island, San Adreas en Rampage en verscheen van hem in 2021 de film Sweet Girl met Jason Momoa.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites