logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'The Fall Guy'-regisseur laat weten waarom hij afzag van 'Jurassic World 4'

David Leitch zegt dat het allemaal te snel ging, maar Gareth Edwards is ook een geweldige kandidaat.


  • May 06 2024
  • 44
  • 4323 Views
'The Fall Guy'-regisseur laat weten waarom hij afzag van 'Jurassic World 4'
Iedereen heeft natuurlijk wel eens gehoord van de iconische Jurassic Park-trilogie en de nieuwe reeks, Jurassic World. Menig regisseur wil maar wat graag een blockbuster voor deze franchise maken, maar David Leitch liet die kans toch aan zich voorbij gaan. Wat is daar de reden voor?Er komt alweer een vierde Jurassic World-film aan. Gareth Edwards, o.a. bekend van Rogue One: A Star Wars Story, zal dit deel voor zijn rekening nemen. Leitch, die al eerder hoge ogen wist te gooien met blockbusters als Deadpool 2 en Bullet Train, was eigenlijk de eerste keuze.Toch nietDestijds leek het erop dat Leitch deze kans toch aan zich voorbij moest laten gaan vanwege alles wat hier bij kwam kijken. Nu laat hij zich er in detail over uit: "Ik heb het geluk dat ik mijn eigen projecten kan uitkiezen. Ik voel me vereerd dat ik hiervoor werd gevraagd". "We hebben er dan ook de nodige gesprekken over gevoerd. Het is een franchise die heel veel voor mij betekent, maar uiteindelijk is het belangrijk dat de juiste keuze wordt gemaakt, voor de film en voor mij zelf".KeuzeLeitch, die op dit moment hoge ogen weet te gooien met The Fall Guy, eindigt met het volgende: "Er moest snel werk van gemaakt worden. Het gaat hier natuurlijk ook om een mega blockbuster, maar het kwam gewoon allemaal net niet uit".
"Gareth is echter ook een fantastische keuze. Hij is een briljante regisseur, van wie ik een grote fan ben en veel respect voor heb. Hij gaat er iets geweldigs van maken".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites