logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

DeWanda Wise laat weten waarom ze haar grote Marvel-rol liet schieten: "Minder dan ik dacht"

De actrice had een te druk schema maar was ook niet heel erg onder de indruk van haar personage.


  • May 02 2024
  • 42
  • 4468 Views
DeWanda Wise laat weten waarom ze haar grote Marvel-rol liet schieten: "Minder dan ik dacht"
DeWanda Wise wist een van de hoofdrollen te bemachtigen in Captain Marvel in 2018, maar besloot hier toch vanaf te zien. De reden voor haar vertrek was lange tijd onbekend, maar nu, tijdens een recent interview, heeft ze het er toch eindelijk over.Wise, o.a. bekend van Jurassic World Dominion, zou normaal gesproken te zien zijn geweest als Maria Rambeau. Uiteindelijk ging deze rol toch naar Lashana Lynch (No Time to Die). Laatstgenoemde keerde vervolgens nog twee keer terug, namelijk voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness and The Marvels.De redenDe veronderstelling was dat Wise hiervan af zag vanwege haar drukke agenda, maar nu blijkt het toch dat de actrice zelf ook niet veel zin had om door te gaan bij Marvel. Ze zegt er namelijk het volgende over: "Het was een beetje dubbel". "Ja, ik moest vertrekken vanwege de opnames van het tweede seizoen van 'She's Gotta Have It', maar het klopt ook dat ik niet helemaal tevreden was. Het is altijd lastig om in een blockbuster te spelen. Dat geldt niet alleen voor Marvel, maar alle films van grote studio's."Minder leukWise vervolgt: "Er zijn heel wat geweldige optredens geweest in superheldenfilms. Ik denk dan aan Robert Downey Jr. en Hugh Jackman. Hughs prestatie in Logan gaf mij zin om actiefilms te kunnen maken, want ik kwam er toen achter dat je superheldenfilms kan maken van een hoog niveau".
"Ik dacht toen bij mezelf: 'Oh, misschien stop ik wel met het maken van indie-films en kom ik Marvel versterken!' Maar ik kwam er al snel achter dat mijn personage heel wat anders in elkaar zou steken dan de rollen van deze acteurs. Misschien gebeurt het ooit nog wel, als ik een goede en interessante rol aangeboden krijg".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites