logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Chris Hemsworth zegt dat hij de regels voor superhelden "uit het raam" heeft gegooid voor 'Furiosa'

De acteur ligt een tipje van de cape op en vertelt over dat hij "het erg leuk vond om de slechterik te spelen" in plaats van een superheld.


  • May 02 2024
  • 30
  • 4243 Views
Chris Hemsworth zegt dat hij de regels voor superhelden "uit het raam" heeft gegooid voor 'Furiosa'
Ondanks dat Chris Hemsworth zowel als Thor en als zijn nieuwe personage Dementus een cape dragen, wil de acteur dit de enige gelijkenis houden.Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde Hemsworth alles over zijn nieuwe cape en nieuwe rol in de post-apocalyptische film.Absurditeit"Ik stond op het punt te zeggen dat het fijn was om geen cape te dragen, maar in deze film had ik wel een cape. En het is rood. De absurditeit daarvan," aldus de acteur. Hemsworth zegt dat hij deze absurditeit ter sprake heeft gebracht bij de Furiosa-regisseur, George Miller, die de grappige gelijkenis niet had opgemerkt.Regels uit het raam"Er zijn een heleboel regels waar je je aan moet houden met superheldenfilms. Hiermee kon ik dat uit het raam gooien, wat leuk was," legt de acteur uit.
Ook vertelde Hemsworth dat hij het "erg leuk vond om de slechterik te spelen, te transformeren en een compleet andere lichamelijkheid te bewonen. Ik vond het geweldig."Een leider, krijger en crimineelHemsworth speelt in Furiosa: A Mad Max Saga zoals eerder benoemd het personage Dementus. Anya Taylor-Joy belichaamt Furiosa en Lachy Hulme heeft de rol van Immortan Joe weten te bemachtigen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites