logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Controversieel: nieuwe 'Hellboy'-film gebruikte A.I. om monsters te ontwerpen

De nieuwste reboot van Hellboy wordt R-rated en een stuk duisterder dan zijn voorgangers.


  • May 02 2024
  • 47
  • 2781 Views
Controversieel: nieuwe 'Hellboy'-film gebruikte A.I. om monsters te ontwerpen
De opnames van Hellboy: The Crooked Man werden een jaar geleden al afgerond in Bulgarije, maar we hebben er nog helemaal niks van gezien.Meestal is dat op zichzelf al geen goed teken, maar nu is ook nog eens naar buiten gekomen dat productiemaatschappij Millennium Media kunstmatige intelligentie heeft ingezet om monsters voor de film te ontwerpen.Omstreden keuzeDit omstreden feit werd naar buiten gebracht door Millennium-hoofd Jonathan Yunger tijdens het 74e Berlin International Film Festival van twee maanden geleden, maar ging deze week opeens viral. Volgens MotionPictures.org zou Yunger hebben gezegd dat hij geen fan is van door AI geproduceerde afbeeldingen, maar nadat ze een demon-personage op praktische wijze hadden gemaakt en dit er niet uit zou hebben gezien, hebben ze deze tool ingezet voor een nieuw ontwerp.Een slechte ontwikkeling?Yunger zei er het volgende over: "Met mijn A.I.-tool kan ik 3000 monsterontwerpen in één uur maken. Daarna kan ik kiezen welk ontwerp ik mooi vind en deze naar de visual effects-afdeling sturen."Nieuwe insteekBrian Taylor regisseert de film, die zich afspeelt in de jaren '50. We zien hoe een jonge Hellboy (Jack Kesy) als groene BPRD-agent in de Appalachen terechtkomt en stuit op een kleine gemeenschap die door heksen wordt geteisterd.
Mike Mignola, bedenker van de Hellboy-strips, heeft bijgedragen aan het script van de film, die een R-rating zal dragen en duisterder zal zijn dan voorgaande films. Er is nog geen releasedatum onthuld.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites