logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'Challengers'-schrijver over zijn opdracht: "Ik moest veel meer erotiek in het verhaal verwerken"

Regisseur Luca Guadagnino was een fan van het verhaal, maar wilde wel enkele aanpassingen brengen.


  • Apr 28 2024
  • 31
  • 4947 Views
'Challengers'-schrijver over zijn opdracht: "Ik moest veel meer erotiek in het verhaal verwerken"
De nieuwste film van Luca Guadagnino, Challengers, mag dan wel voornamelijk om tennis draaien, de regisseur wilde ook dat lichamelijke aantrekkingskracht een grote rol speelt in de blockbuster. Hij vroeg dan ook van de schrijver, Justin Kuritzkes, dit meer in het verhaal te verwerken.Vorig jaar liet hoofdrolspeelster Zendaya, o.a. bekend van het Dune-tweeluik, zich uit over Challengers. Zo zei zij: "Het is een film over seks, maar men ziet niet echt seks. Het zit in de blikken. Er is veel spanning, maar het is een zeer interessant project. Dat is ook de reden waarom ik voor deze rol ben gegaan".SensueelDe schrijver, Kuritzkes, heeft zich voor zijn filmscript laten inspireren door de verhalen van tennisgrootheden zoals Andre Agassi en Serena Williams. Guadagnino was een fan van het verhaal, maar wilde hier wel meer erotiek in zien. Dit zijn we ook wel gewend van de regisseur, die wel vaker gaat voor sensuele films. Denk bijvoorbeeld maar aan de sterk onthaalde Call Me By Your Name. Hij had hier dan ook de nodige gesprekken over met Kuritzkes, die zich hier nu over uitlaat.ReactieZo begint Kuritzkes: "Luca wilde dat dit prominenter in het verhaal voorkwam. We gingen dus dieper in op de 'love triangle' van de drie personages. Tennis is eigenlijk van nature ook heel erotisch".
"Je staat er alleen voor op het veld. Je probeert je tegenstander voor de gek te houden, denken dat je ergens gaat slaan maar gaat dan voor de andere kant. Er komt iets heel intiems bij kijken. Het is in mijn ogen als een Victoriaanse romantiek en heel sexy".SeksueelKuritzkes gaat verder: "Tennis is dus erotisch. Je speelt bijna ook altijd tegen iemand van dezelfde seks, dus op die manier wordt het ook bijna homo-erotisch. Dat maken Art en Patrick in de film ook mee, maar wanneer Tashi opduikt gaat dit nog veel verder. De film gaat diep in op seksuele gevoelens".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites