logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Misty Fields maakt line-up compleet met o.a. Nusantara Beat, YARD en Water From Your Eyes

Misty Fields, het driedaagse festival en de alternatieve muzikale hoogmis van het Zuiden. Steengoede nieuwe bands en gevestigde namen. Drie dagen lang genieten rondom het sfeervolle en magische Misty Fields bos van muziek, theater, kunst en feest.


  • Jun 11 2024
  • 64
  • 3072 Views
Misty Fields maakt line-up compleet met o.a. Nusantara Beat, YARD en Water From Your Eyes
Misty Fields, het driedaagse festival en de alternatieve muzikale hoogmis van het Zuiden. Steengoede nieuwe bands en gevestigde namen. Drie dagen lang genieten rondom het sfeervolle en magische Misty Fields bos van muziek, theater, kunst en feest. Het festival vindt dit jaar plaats op 6, 7 en 8 september aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel, net buiten de dorpskern van Asten-Heusden en op 20 minuten rijden van Eindhoven.

Het festvalseizoen is in volle gang en daarom heeft Misty Fields, de alternatieve muzikale hoogmis van het Zuiden, zojuist haar line-up compleet gemaakt met de laatste vier namen. Het Amsterdamse Nusantara Beat, Water From Your Eyes, de Ierse electro-noise band YARD en het Utrechtse FIT voegen zich bij o.a. Crack Cloud, Na'on Of Language, Warmduscher en Pigsx7.

Tickets zijn nog te koop. De ticketprijs is vanaf €17,50 voor een regulier zondag ticket tot € 97,50 voor een volwassene weekend ticket. Bestel hieronder jouw ticket voor Misty Fields 2024.

Bestel via deze link jouw ticket voor Misty Fields 2024

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites