logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Bevrijdingsfestival Alkmaar op andere locatie vanwege broedende lepelaars

Bevrijdingsfestival Alkmaar moet dit jaar op een andere plek in de stad worden gevierd. Dit komt omdat er een paar weken geleden zestien lepelaars in stadpark De Hout (waar het festival elk jaar werd gevierd) een nest hebben gebouwd.


  • Apr 16 2024
  • 40
  • 3440 Views
Bevrijdingsfestival Alkmaar op andere locatie vanwege broedende lepelaars
Bevrijdingsfestival Alkmaar moet dit jaar op een andere plek in de stad worden gevierd. Dit komt omdat er een paar weken geleden zestien lepelaars in stadpark De Hout (waar het festival elk jaar werd gevierd) een nest hebben gebouwd. Om de vogels niet te veel te storen in hun broedseizoen heeft de organistatie van het Bevrijdingsfestival in Alkmaar ervoor gekozen om het evenement dit jaar te verplaatsten naar de Gasfabriek in Alkmaar. De Gasfabriek ligt op ongeveer 2 kilometer afstand van het stadspark De Hout.

De Gasfabriek had echter op 5 mei al optredens gepland staan, maar deze zullen nu gecombineerd worden samen met het Bevrijdingsfestival. Kom jij naar de Gasfabriek in Alkmaar om de vrijheid te vieren? Je kan het gratis festival bezoeken vanaf 12:00 tot 23:00 uur op 5 mei.

Bron: NOS Nieuws



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites