logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Vanaf deze dag zie je de stoere 'The Bikeriders' met Tom Hardy en Austin Butler eindelijk in de bios

Nadat de releasedatum werd verschoven, komt 'The Bikeriders' nu eindelijk uit in de bioscoop.


  • May 04 2024
  • 33
  • 4483 Views
Vanaf deze dag zie je de stoere 'The Bikeriders' met Tom Hardy en Austin Butler eindelijk in de bios
We hebben er lang op moeten wachten, maar de nieuwe dramafilm The Bikeriders komt er eindelijk aan. De film is geschreven en geregisseerd door Jeff Nichols met Jodie Comer, Austin Butler, Tom Hardy, Michael Shannon, Mike Faist en Norman Reedus in de hoofdrollen.The Bikeriders vertelt een fictief verhaal geïnspireerd op het fotoboek uit 1967 met dezelfde naam van Danny Lyon, waarin het leven van de Outlaws MC, een motorbende uit Chicago, wordt afgebeeld. Deze motorbende die de film heeft geïnspireerd, bestaat nog steeds en is een concurrent van de Hells Angels.VerhaalThe Bikeriders speelt zich af in de jaren 1960 en volgt de opkomst van de Vandals MC, een fictieve motorclub in Chicago. De club evolueert in de loop van een decennium van een surrogaatfamilie voor lokale outcasts naar gewelddadige georganiseerde misdaad, die de unieke visie en manier van leven van de oorspronkelijke oprichter bedreigt. We volgen het leven van de leden van de club en hun families. Onder hen heb je Benny (Butler), het nieuwste lid van de motorclub de Vandals, geleid door de raadselachtige Johnny (Hardy). Na een toevallige ontmoeting in een lokale bar voelt de vastberaden Kathy (Comer) zich onlosmakelijk aangetrokken tot Benny. Net zoals het land om hen heen, begint de club te evolueren, waardoor Benny moet kiezen tussen Kathy en zijn loyaliteit aan de club.Positief ontvangenIn oktober 2018 onthulde regisseur Nichols dat hij al vijf jaar nadacht over het maken van een motorfilm die zich afspeelt in de jaren 1960, hoewel hij op dat moment nog geen script had. Hij bracht het idee ter sprake op de set van Long Way Back Home tegen Shannon, die naar verluidt tegen hem zei: "Je praat al zo lang over dat verdomde idee. Je gaat die film nooit maken." Uiteindelijk maakte Nichols de film wel en verliet hij zelfs A Quiet Place: Day One om The Bikeriders te maken.
De filmcritici die de film al hebben gezien, zijn er positief over. Op Rotten Tomatoes heeft The Bikeriders een score van 86%. Het consensus op de website luidt: "Aangedreven door een charismatische cast en de rauwe authenticiteit van de benadering van schrijver-regisseur Jeff Nichols, biedt The Bikeriders een conventionele maar indringende kijk op de motorcultuur."In de bioscoopThe Bikeriders ging op 31 augustus 2023 in première als openingsfilm op het Filmfestival van Telluride. Eerst was de film voorzien om uit te komen in december 2023, maar de releasedatum werd verschoven en nu komt The Bikeriders uit in de Nederlandse bioscopen op 4 juli. Het is dus nog exact twee maanden wachten.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites