logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Ruim kwart meer winst voor Ozempic-maker Novo Nordisk

BAGSVAERD (ANP/AFP) - De Deense medicijnfabrikant Novo Nordisk heeft de winst in de eerste maanden van dit jaar met 28 procent opgevoerd ten opzichte van een jaar geleden. Het bedrijf, bekend van afslankmiddel Wegovy en diabetesmedicijn Ozempic, hiel

door: nieuws.nl

  • May 02 2024
  • 53
  • 4602 Views
Ruim kwart meer winst voor Ozempic-maker Novo Nordisk

De Deense medicijnfabrikant Novo Nordisk heeft de winst in de eerste maanden van dit jaar met 28 procent opgevoerd ten opzichte van een jaar geleden. Het bedrijf, bekend van afslankmiddel Wegovy en diabetesmedicijn Ozempic, hield onder de streep 25,4 miljard Deense kroon over, omgerekend meer dan 3 miljard euro.

Novo Nordisk is in korte tijd uitgegroeid tot het waardevolste beursbedrijf van Europa. Sinds beroemdheden als Kim Kardashian en Elon Musk Wegovy en Ozempic op sociale media aanprezen als afslankmiddelen, kan Novo Nordisk nauwelijks aan de vraag voldoen.

De onderneming verwacht nu dat de verkopen dit hele jaar tussen de 19 procent en 27 procent hoger uitvallen, in tegenstelling tot eerdere verwachte groei van tussen de 18 procent en 26 procent.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites