logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'Cop Out'-regisseur Kevin Smith vond zijn samenwerking met Bruce Willis vreselijk

De 'Clerks's-ster neemt dan ook geen blad voor de mond wanneer hij het over zijn hoofdrolspeler heeft.


  • Apr 23 2024
  • 57
  • 4875 Views
'Cop Out'-regisseur Kevin Smith vond zijn samenwerking met Bruce Willis vreselijk
De naam Kevin Smith komt misschien wel bekend voor. Hij brak door in 1994, toen hij niet alleen de film Clerks maakte maar hierin ook de hoofdrol voor zijn rekening nam. In 2010 mocht hij weer een film maken met niemand minder dan Bruce Willis, maar dit was allesbehalve een leuke ervaring.Smith, eveneens bekend van de Jay and Silent Bob-films, werd in 2010 aangesteld als regisseur van de film Cop Out. Het gaat hier om een buddy-cop film, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Willis en Tracy Morgan.VerhaalWillis speelt de veteraan Jimmy, terwijl Morgan in de huid kruipt van zijn collega Paul. Jimmy beschikt over een uniek en waardevol honkbalkaartje, maar wanneer deze gestolen wordt moet het duo achter de crimineel aan. Het is voor Jimmy van groot belang om dit honkbalkaartje terug te krijgen, want het is zijn enige hoop om te kunnen betalen voor de aankomende bruiloft van zijn dochter. Cop Out is een komedie, maar Smith kan niet echt om de hele ervaring lachen.SamenwerkingDe regisseur zegt dat de samenwerking met Willis allesbehalve soepel verliep. De reden hiervoor? Volgens Smith had zijn hoofdrolspeler maar weinig respect voor hem, aangezien Smith zichzelf nog moest bewijzen. In de ogen van de acteur had Smith niet genoeg ervaring om er iets moois van te maken.
In een eerder interview liet Smith zich er al over uit: "Hij kwam op me af en zei: 'Ik ben Bruce Willis en ik ben al 25 jaar zeer succesvol. Hoe lang ben jij al Silent Bob motherf*cker? Hou die loser geur alsjeblieft bij jijzelf".ErvaringSmith zegt dat hij het dan ook helemaal niet leuk vond om de film te maken: "Het was niet alleen lastig om met hem te werken maar ook vernederend. Ik probeerde iets goeds neer te zetten, maar ik kreeg geen enkele hulp van Willis..."
Naar verluidt was Willis geen fan van Smiths ideeën. In de ogen van de hoofdrolspeler deed Smith niet genoeg zijn best en verpestte hij het verhaal, waardoor Willis besloot Smith te negeren. Wanneer Smith Willis opdrachten gaf of iets van zijn acteur vroeg, liep Willis weg.Nog een uithaalIn Smiths autobiografie, genaamd 'Tough Sh*t', zei hij het volgende over de Pulp Fiction-acteur: "Hij is de meest onvriendelijke, bittere en gemene persoon met wie ik ooit heb moeten werken. Hij is gewoon een f*cking l*l". De twee werkten na Cop Out dan ook nooit meer samen. Smith kwam zelf wel met een publieke excuses, nadat in het voorjaar van 2022 aankondigd werd dat bij Willis de diagnose afasie was vastgesteld. De regisseur wenste de acteur toen veel beterschap en sterkte toe.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites