logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Giorgio Armani (89) staat open voor fusie of beursgang modeconcern

MILAAN (ANP/BLOOMBERG) - Giorgio Armani staat open voor een "fusie of beursgang" van zijn modeconcern, als hij het bedrijf verlaat. De modeontwerper zegt dit in een interview, drie maanden voor zijn negentigste verjaardag. Het bericht Giorgio Armani

door: nieuws.nl

  • Apr 19 2024
  • 34
  • 3883 Views
Giorgio Armani (89) staat open voor fusie of beursgang modeconcern

Giorgio Armani staat open voor een “fusie of beursgang” van zijn modeconcern, als hij het bedrijf verlaat. De modeontwerper zegt dit in een interview, drie maanden voor zijn negentigste verjaardag.

Armani is altijd wars geweest van de fusies en overnames die de mode-industrie de afgelopen jaren ingrijpend hebben veranderd. Nu denkt hij daar anders over. “Wat altijd kenmerkend is geweest voor het succes van mijn werk is het vermogen om me aan te passen aan veranderende tijden.”

Speculaties over de toekomstplannen van Armani, die zelden interviews geeft en niets wil zeggen over zijn opvolging, zijn momenteel aan de orde van de dag in de mode-industrie. Investeringsbankiers uit Milaan hebben het vuurtje aangewakkerd door verschillende scenario’s voor het bedrijf op te stellen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites