Stefano Manzi was vrijdagochtend in de eerste vrije training voor de Moto2 klasse op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia het snelst voor Brad Binde
Manzi voert eerste vrije training in Valencia aan, Bendsneyder 22e

Manzi voert eerste vrije training in Valencia aan, Bendsneyder 22e

Manzi voert eerste vrije training in Valencia aan, Bendsneyder 22e

Manzi voert eerste vrije training in Valencia aan, Bendsneyder 22e

Manzi voert eerste vrije training in Valencia aan, Bendsneyder 22e

Manzi voert eerste vrije training in Valencia aan, Bendsneyder 22e
Manzi voert eerste vrije training in Valencia aan, Bendsneyder 22e
  • 2019-11-15 11:35:04 25 dag geleden
  • keer bekeken 2,870
30
gedeelde

Stefano Manzi was vrijdagochtend in de eerste vrije training voor de Moto2 klasse op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia het snelst voor Brad Binder en Sam Lowes. Op het nog behoorlijk koude circuit kwam Bo Bendsneyder naar de 22e tijd, NTS RW Racing GP teamgenoot voor het weekend Tommasso Marcon klokte de 31e tijd.

De eerste vrije training voor de Moto2 klasse ging vrijdagochtend om 10:55 uur van start op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia. Onder een fel schijnende zon maar met lage temperaturen waren de omstandigheden verraderlijk op het Spaanse circuit.

Dit weekend maakt Sean Dylan Kelly zij debuut in de Moto2 klasse. De Amerikaan is de vervanger van Iker Lecuona binnen het American Racing KTM team aangezien de Spanjaard dit weekend al zijn opwachting moet maken in de MotoGP klasse voor het Red Bull KTM Tech 3 team.

Voorafgaand aan dit weekend werd er ook een enigszins opmerkelijke transfer bekendgemaakt. Tetsuta Nagashima, die aanvankelijk al getekend had voor zijn huidige ONEXOX TKKR Sag Racing Team, werd gepresenteerd als nieuwe teamgenoot van Jorge Martin binnen het team dat nu nog bekend staat als het Red Bull KTM Ajo team staat.

Vanwege Jorge Lorenzo’s besluit om te stoppen als actief coureur wordt Moto2 wereldkampioen Alex Márquez nu veelvuldig genoemd om het zitje naast zijn broer in te nemen bij het Repsol Honda Team. De jongere Márquez heeft een contract voor volgend jaar bij het Estrella Galícia 0,0 MarcVDS team maar mocht het machtige HRC daadwerkelijk interesse hebben om er een volledig Márquez team van te maken, dan zal dat natuurlijk doorgaan. De andere opties lijken Johann Zarco of Takaaki Nakagami te zijn.

Enea Bastianini kwam al zeer vroeg in de problemen. Het leek erop dat het in zijn eerste ronde uit de pits al mis was gegaan en hij gecrasht was.

Halverwege de sessie had Stefano Manzi de snelste rondetijd in handen voor Alex Márquez en Brad Binder. Ook de gebruikelijke namen Tom Lüthi, Jorge Navarro en Xavi Vierge waren snel onderweg. Nederlander Bo Bendsneyder had op dat moment de zeventiende rondetijd in handen. Dit weekend heeft de Rotterdammer een nieuwe teamgenoot binnen het NTS RW Racing GP: de Fransman Tommasso Marcon. Aangezien Jesko Raffin dit weekend in de MotoE klasse meerijdt kan hij niet deelnemen aan de Moto2 klasse.

In de slotfase was er nog een crash voor Xavi Vierge ter hoogte van bocht 6, de Spanjaard bleef ongedeerd. Ook Augusto Fernández kwam in de problemen, zijn machine gaf de geest waardoor hij deze noodgedwongen naast de baan moest parkeren.

Uiteindelijk sloot Manzi de sessie als snelste af met een 1’35.699 voor Brad Binder en Sam Lowes. Fabio di Giannantonio kwam naar de vierde tijd voor Jorge Martin en Tetsuta Nagashima, daarachter maakten Jorge Navarro, Xavi Vierge, Alex Márquez en Luca Marini de top tien compleet. Bendsneyder eindigde met de 22e tijd, teamgenoot Marcon klokte de 31e tijd.

De tweede vrije training voor de Moto2 klasse op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia gaat vanmiddag om 15:10 uur van start.

 

Handige links Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App

Wat denk je van dit verhaal?
Manzi voert eerste vrije training in Valencia aan, Bendsneyder 22e

Grip Autosport 1996 Knaf NK Autocross deel 1 Sport7

Grip Autosport 1996 Knaf NK Autocross deel 1 Sport7

Grip Autosport 1996 Knaf NK Autocross deel 1 Sport7.
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures