Sinds het uitzwaaien van de IS C, de cabrioversie van de tweede generatie IS, in 2014 heeft Lexus geen auto meer in zijn gamma gehad waarmee het de l

Lexus zaagt dak van LC

Lexus zaagt dak van LC

Lexus zaagt dak van LC

Lexus zaagt dak van LC

Lexus zaagt dak van LC
Lexus zaagt dak van LC
  • 2019-01-11 10:40:09 8 maanden geleden
  • keer bekeken 4,957
0
gedeelde

Sinds het uitzwaaien van de IS C, de cabrioversie van de tweede generatie IS, in 2014 heeft Lexus geen auto meer in zijn gamma gehad waarmee het de liefhebbers van een wapperende kruin kon bedienen. Daar komt verandering in, want volgende week maken we tijdens de North American Auto Show kennis met de LC Convertible Concept!

Al sinds de introductie van de Lexus LC in maart 2016 blaast de geruchtenmolen geluiden rond over de komst van een opengewerkte versie. Die lijkt er nu daadwerkelijk te komen. Lexus heeft een teaserplaat vrijgegeven waarmee het de komst van de open LC aankondigt.

De LC Convertible Concept, een ogenschijnlijk zeer productierijp productiemodel, beleeft zijn publieksdebuut tijdens de North American International Auto Show die volgende week z'n poorten opent in Detroit. In welke vorm de dakloze LC, dus als 500 of als 500h, debuteert, zal volgende week blijken. De opengewerkte versie van de LC is niet het enige nieuws dat Lexus op LC-gebied in het vat heeft zitten. In een later stadium zit er namelijk zeer waarschijnlijk ook een knalharde LC F in het vat.

Wat denk je van dit verhaal?
Lexus zaagt dak van LC

ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht