Kindvriendelijk ondernemen met de nr. 1 in speelplezier - International Kids Concepts (IKC)

Kindvriendelijk ondernemen met de nr. 1 in speelplezier

Wij bedenken, ontwerpen, produceren en installeren al ruim 15 jaar fantasierijke en educatieve kinderhoeken waarin kinderen zichzelf eindeloos vermaken. Dit kan gaan om één los wandspel of tot honderden vierkante meters speelruimte. 

Ons doel is om binnen elke organisatie, van retail tot gezondheidszorg, een kindvriendelijke omgeving te creëren. We streven naar een betere wereld door kinderen zo lang mogelijk kind te laten zijn. 

Lees snel verder over hoe wij kindvriendelijk ondernemen mede mogelijk maken.

Bekijk de mogelijkheden

Of u nu weinig ruimte heeft, of veel, wij bieden al speelwaarde vanaf 1m2!

Naast ons brede assortiment aan wandspellen en (interactieve) speelsystemen, kunnen wij ook custom concepten maken. Van een enkel wandspel, of interactieve game tot een complete indoor playground, bij IKC kunt u uw speelconcept op maat laten maken. 

Hieronder ziet u verschillende projecten die wij hebben gerealiseerd, van klein tot groot;

Al meer dan 12 jaar creëren, produceren en installeren wij fantasierijke en educatieve speelruimtes. Door onze kennis en liefde voor de manier waarop kinderen spelen te combineren, creëren wij krachtige producten die elke ruimte omtoveren tot een kindvriendelijke omgeving.

De favoriete producten van onze klanten

Delta 17 inch interactive

Het Delta 17 inch interactieve speelsysteem is verkrijgbaar met een witte en blauwe behuizing die geschikt is voor montage aan de muur, op een speelhek of op een speelsysteem. Dit mega populaire speelsysteem is inmiddels wereldwijd op duizenden locaties terug te vinden, zo ook in veel Albert Heijn supermarkten.

Wandspel Sorting tree

Het Sorting tree wandspel is een leerzaam sorteerspel, waarbij kinderen verbanden leren te leggen door fruit te sorteren. Het speelpaneel kan aan de muur of aan een IKC speelsysteem bevestigd worden, hierdoor neemt hij weinig ruimte in beslag. De Sorting tree kan ook goed gecombineerd worden met de IKC Softplay zitkussens.

Wandspel Animal fusion

Animal fusion is een verwisselspel waarbij de kinderen de dieren kunnen matchen, of nieuwe dieren kunnen bedenken door de blokjes te draaien. Het moderne en natuurlijke frame past in elk interieur. 

Delta 32 inch touchtable

De Delta 32 inch Touchtable is een interactief speelsysteem met een 32 inch multitouch scherm met 8 verschillende spellen. De vorm van de tafel en de meerdere touchpoints zorgen ervoor dat er tot vier kinderen samen kunnen spelen.

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact op!

Van design tot installatie

Wij hebben het hele proces, van design tot installatie, in eigen beheer. Met hoofdkantoren in Nederland en Shanghai China en een fabriek in Jiaxing China bedienen we klanten over de hele wereld.

Kijk op onze websitevoor meer informatie!

Of neem volledig vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze speelconcepten.

Easy Branches GlobalBest last minute News headlines from Your Country and inborn languageSEA Yachting magazineYachts News | Discover the Exclusive World of YachtsYachts Listings for Sale and Charterimmediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports CarsCrypto Coins for FREE when use My affiliate link

Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute