Duurzaamheid, creativiteit en veiligheid: Onze missie

Duurzaamheid, creativiteit en veiligheid: Onze missie

In dit artikel willen we de nadruk leggen op het belang van duurzaamheid. Ons doel is om kinderen te laten genieten van creatieve en uitdagende speelconcepten, waar ze zichzelf kunnen zijn en veilig kunnen spelen. Bij alles wat we doen, streven we ernaar om een betere wereld voor kinderen te creëren door middel van onze speelconcepten. We hechten veel waarde aan de duurzaamheid en veiligheid van al onze producten. Elk speelsysteem wordt zorgvuldig ontworpen, gecontroleerd en getest volgens de hoogste internationale normen. Daarom zijn al onze producten gecertificeerd door de SGS volgens de EN-71 norm, dit bewijst dat ze veilig en duurzaam zijn. In deze nieuwsbrief presenteren we met trots onze nieuwste softwareprimeur! Daarnaast nemen we je mee op een reis langs onze geïnstalleerde projecten en laten we je het boeiende proces van silkprinten / zeefdrukken zien. Vergeet ook niet onze Software Collectie te bekijken, die door onze eigen game-developers wordt gecreëerd. Lees snel verder en laat je inspireren! Uitgelicht product

Onze nieuwe Planet-Eco Software! Deze nieuwe software is speciaal ontwikkeld om kinderen bewust te maken van het milieu. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en willen dit in onze producten tot uiting brengen. De Planet-Eco software is gericht op kinderen vanaf 4 jaar en bevat 12 educatieve spellen. We hebben enkele van onze populaire bestaande spellen aangepast en er zijn nieuwe spellen ontworpen door onze Game Developers. Met deze software kunnen kinderen ontdekken welke positieve invloed milieuvriendelijkheid op de natuur heeft en leren ze er op een speelse manier mee om te gaan. Bekijk hieronder een impressie van de Software. Of bekijk de product pagina van de software op onze website.

Projecten

Het proces van onze ambachtelijke zeefdruk verftechniek Bij zeefdrukken wordt een stencil of sjabloon gemaakt op een fijnmazige zeef. Door bepaalde delen te blokkeren, zorgt het sjabloon ervoor dat de inkt alleen door de gewenste gebieden kan gaan. De inkt wordt dan door de open gebieden van de zeef gedrukt en op het onderliggende substraat aangebracht. Dit proces wordt herhaald voor elke kleur in het ontwerp, waarbij voor elke kleur een apart stencil en zeef worden gebruikt. Onze producten worden allemaal met de hand gezeefdrukt. Met een rakel wordt de verf per kleur en laag voor laag over de producten verwerkt. Doordat de verschillende kleuren apart worden aangebracht is er een licht hoogte verschil te voelen. Dit is vooral voor kleine kinderen heel interessant.

 

Airport Brussel (BE) Bij Airport Brussel hebben wij speelplezier toegevoegd in de wachtruimte. Er zijn unieke designs op de wanden geplaatst met volledig custom wandspellen! Het design voor deze wand is gemaakt in samenwerking met De Smurfen. Zij hebben de originele afbeeldingen van de populaire figuren gedeeld en onze designers hebben ze in een mooie omgeving geplaatst. Op deze wand zijn ook spelmodules geplaatst die volledig zijn aangepast naar de Smurfen, voor een herkenbaar design. Ook hebben wij onze standaard wandspellen in een nieuw jasje gestoken. Bijvoorbeeld de Memory, dit spel laat kinderen de leuke blokjes matchen met afbeeldingen van de smurfen en hun gereedschap. Op de Dibond wandpanelen zit een speciale coating die ervoor zorgt dat de panelen gegarandeerd krasvrij blijven. Dit zorgt ervoor dat de panelen nog langer meegaan en uiterst duurzaam zijn. Deze wand is op een vliegveld geplaatst, waar rekening gehouden moet worden met de veiligheidseisen. Deze wanden zijn uiterst geschikt, omdat zij brandwerend zijn.  Bekijk de installatie van dit magische project hieronder.

Bekijk ons portfolio voor meer projecten

IKC collecties Onze collectie Software

Onze software biedt kinderen de mogelijkheid om zichzelf spelenderwijs te ontwikkelen. De spellen zijn geschikt voor meerdere spelers en bevatten geen taal of geweld. Ook is er geen abonnement of internetverbinding nodig voor onze software. In onze standaard software kunnen kinderen op avontuur door de ruimte met de Galaxy explorers, leren over andere landen met de Game train, spelen met zijn vieren tegelijk op de TouchTable of ruimen ze de oceaan op in de Arctic adventures software. Ook is het mogelijk om onze software naar uw huisstijl aan te passen. Van uw logo in de software, tot aan spellen waar uw mascotte de hoofdrol speelt. Omdat onze game developers de software zelf ontwikkelen, is alles mogelijk. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze verschillende soorten software.Bekijk al onze software >Neem contact met ons op voor een advies op maat

Easy Branches Global Guest Posting Services in multi languages

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars

Crypto Coins for FREE when use this link

Jan Jansen Life Stories and Quotes

Ads Links by Easy Branches
Play online games for free at games.easybranches.com

Guest Post Services www.easybranches.com/contribute