logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Algemeen

International Kids Concepts - Heeft u het belang van spelen al ontdekt?

Ons nieuw geïnstalleerde project laat heel goed zien wat de speelwaarde in de gezondheidszorg doet. Kinderen vinden een bezoek aan een arts vaak spannend, door speelwaarde toe te voegen worden de kinderen op een leuke manier afgeleid en dit zorgt voo

door: Easy Branches Team - Guest Posting Services

  • Sep 07 2023
  • 30
  • 2693 Views
International Kids Concepts - Heeft u het belang van spelen al ontdekt?
Ons nieuw geïnstalleerde project laat heel goed zien wat de speelwaarde in de gezondheidszorg doet. Kinderen vinden een bezoek aan een arts vaak spannend, door speelwaarde toe te voegen worden de kinderen op een leuke manier afgeleid en dit zorgt voor minder spanning. Ook in retail, horeca en openbare ruimtes is spelen belangrijk. Als de kinderen zich vermaken in een speelruimte, dan hebben de ouders meer tijd voor uw aanbod of advies. Dit is niet alleen een fijne ervaring voor de spelende kinderen, maar ook voor de ouders!

Een kinderhoek brengt u onder andere de volgende voordelen:
  • Concurrentie voordeel
  • Hogere klantbeleving
  • Positieve ervaring voor ouders en kinderen
  • Meer terugkerende bezoekers
Wij kunnen al speelwaarde toevoegen vanaf 1m2, bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. In deze nieuwsbrief laten we ons meest recente project in de gezondheidszorg zien. De wachtruimte van het GHZ is omgetoverd tot complete speelruimte. Ook lichten we een populair product uit. Lees snel verder! 

Uitgelicht product

Wandspel Hypercab

De Hypercab is een sorteerspel, waarbij kinderen creatief moeten bedenken hoe ze de ogen bij het juiste monster raket krijgen. Het is een vierkant wandspel dat aan de wand of op een speelsysteem bevestigd kan worden. Dit zorgt voor speelwaarde, zonder veel ruimte in beslag te nemen.

De Hypercab is ook gemakkelijk custom te maken. Onze designers hebben deze leuke spelmodule al een aantal keer in een ander jasje gestoken. Bekijk hieronder de originele Hypercab, maar ook een aantal die custom zijn gemaakt.

Nieuw project

Het Groene Hart Ziekenhuis

De Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis heeft sponsoren gezocht om de wachtkamer en behandelkamers van de poli kindergeneeskunde te kunnen vernieuwen. Deze sponsor hebben ze gevonden in Cape Cruising 4 Kids. Zij hebben een recordbedrag opgehaald voor de stichting door mee te doen met de uitdagende rally; Navigate North.

De wandbekleding van de speelruimte werd voorzien van de kenmerkende Goudse huizen in een mooie straat en er zijn diverse actief spelende kinderen in te zien. Ook de mascotte van Stichting Vrienden Voor het Groene Hart Ziekenhuis; Freek de Giraffe mag niet ontbreken. Freek en zijn dierenvrienden van de GHZoo helpen kinderen om minder angstig te zijn voor een ziekenhuisbezoek. De GHZoo dieren zijn op een speciale manier in het wanddesign verwerkt, zodat het een zoekplaat wordt. 

De custom speelauto is een unieke eyecatcher geworden. Deze is gemaakt in het design van de enige echte Cape Cruising auto, die is gebruikt in de Navigate North rally. Op het kenteken is ook de vermelding van Cape Cruising 4 Kids geplaatst.


                                Bekijk ons portfolio voor meer projecten 

IKC collecties

Onze Monster Collectie

De monstercollectie is een speciaal thema dat kinderen mee op reis neemt door het heelal. Met verschillende speelconcepten helpen Ocram en zijn vrienden de kinderen met plezier maken, ontdekken en ontwikkelen. Zie hoe ze met de software tussen de sterren en planeten vliegen, spelen en puzzelen. Met monsters was spelen nog nooit zo leuk!

Bekijk onze monster collectie > 

                            Neem contact met ons op voor een advies op maat 


Easy Branches Global Guest Posting Services in multi languages

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars

Crypto Coins for FREE when use this link

Jan Jansen Life Stories and Quotes

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches