logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Algemeen

Optimaliseer uw bezoekerservaring deze vakantieperiode! - International Kids Concepts

Nu de kinderen vakantie hebben, zijn er meer gezinnen die samen op pad gaan. Heeft u al gedacht aan speelwaarde voor uw kleinste bezoekers? Als kinderen kunnen spelen hebben ouders meer tijd en aandacht voor uw aanbod of advies. Speelwaarde zorgt o

door: Easy Branches Team - Guest Posting Services

  • Aug 01 2023
  • 30
  • 3568 Views
Optimaliseer uw bezoekerservaring deze vakantieperiode! - International Kids Concepts
Nu de kinderen vakantie hebben, zijn er meer gezinnen die samen op pad gaan. Heeft u al gedacht aan speelwaarde voor uw kleinste bezoekers? Als kinderen kunnen spelen hebben ouders meer tijd en aandacht voor uw aanbod of advies. Speelwaarde zorgt ook voor een hogere bezoekersbeleving. Beleving is tegenwoordig namelijk net zo belangrijk als het aanbod zelf, misschien zelfs nog belangrijker. 

Een kinderhoek brengt u onder andere de volgende voordelen:
  • Concurrentie voordeel
  • Hogere klantbeleving
  • Betere merkbekendheid
  • Meer terugkerende bezoekers
Wij kunnen al speelwaarde toevoegen vanaf 1m2, bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. In deze nieuwsbrief krijgt u een recent afgerond project op een Chinees vliegveld te zien en een uitgelicht product. Maar, ook een milieuvriendelijk en ergonomische meubellijn voor kinderen. Lees dus snel verder!

Uitgelicht product

Delta 10 inch 

De Delta 10 inch is een compacte spelcomputer die is voorzien van de IKC Software. Het is de ideale speeloplossing als er niet veel ruimte is. Hij is geschikt voor kinderen tussen de 2 en de 8 jaar. Door de beugel die aan de achterkant is bevestigd, kan het speelsysteem aan de wand of op een tafel worden geplaatst. Ook kan de spelcomputer in een meubel worden verwerkt. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van de Delta 10.

Nieuw project

Guangzhou Airport in China

Dit project in China is in terminal 2 van het vliegveld geplaatst. Kinderen kunnen zich hier tijdens het wachten prima vermaken! Er is een speelhuis met een glijbaan geplaatst, een speelauto, een kralentafel en een aantal custom wanden. De wanden zijn voorzien van wandspellen en er loopt een EPDM stenen pad onder de poortjes. Kinderen kunnen helemaal opgaan in hun fantasie wereld. Zo wordt wachten een stuk minder vervelend! Het project heeft de naam "Cute Chicken Team" gekregen van het vliegveld.


Bekijk ons portfolio voor meer inspiratie 

IKC collecties

Onze Buxus Collectie

Deze houten kindermeubels hebben een natuurlijke en moderne uitstraling. Naast duurzaamheid, is comfort ook een belangrijk aspect van de Buxus lijn. Het ergonomische design zorgt voor een goede, comfortabele zithouding.

De houten verbindingen zijn kenmerkend voor de Buxus collectie. Dit zorgt voor optimaal gebruik van het materiaal. Door deze schuifverbindingen zijn er minder losse onderdelen nodig en kunnen er meer onderdelen uit één plaat worden gehaald. Dit betekent minder restmateriaal en minder schroeven, dat is niet alleen praktisch maar ook milieuvriendelijk! 

Bekijk onze Buxus collectie > Neem contact met ons op 

Easy Branches Global

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars Crypto Coins for FREE when use this link

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

Volgende
1 Algemeen 9x16
Image