logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Von der Leyen verwacht lagere gasprijzen in Europa

BRUSSEL (ANP/RTR) - De Europese Commissie verwacht dat de gasprijzen in Europa gaan dalen, omdat er steeds meer leveringen zijn van vloeibaar gemaakt aardgas (lng). Dat heeft commissievoorzitter Ursula von der Leyen gezegd. Het bericht Von der Leyen

door: nieuws.nl

  • Apr 23 2024
  • 36
  • 4293 Views
Von der Leyen verwacht lagere gasprijzen in Europa

De Europese Commissie verwacht dat de gasprijzen in Europa gaan dalen, omdat er steeds meer leveringen zijn van vloeibaar gemaakt aardgas (lng). Dat heeft commissievoorzitter Ursula von der Leyen gezegd.

“Tijdens de energiecrisis werden veel investeringen gedaan en een grote golf aan nieuwe lng-exportprojecten komt nu naar de markt. We kunnen mogelijk spoedig gaan van een wereldwijd tekort naar een overschot aan lng”, aldus Von der Leyen.

Europa importeert nu veel meer lng uit het Midden-Oosten en de Verenigde Staten om zo het wegvallen van Russisch gas door de oorlog in Oekraïne op te vangen. Ook wordt er meer gas uit Noorwegen geïmporteerd.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites