logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Kifid ontvangt 500 klachten meer over financiële diensten

DEN HAAG (ANP) - Consumenten hebben vorig jaar meer geklaagd over financiële diensten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), staat in het jaarverslag. Het instituut ontving 5616 nieuwe klachten, 500 meer dan een jaar eerder. Sc

door: nieuws.nl

  • Apr 18 2024
  • 36
  • 3919 Views
Kifid ontvangt 500 klachten meer over financiële diensten

Consumenten hebben vorig jaar meer geklaagd over financiële diensten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), staat in het jaarverslag. Het instituut ontving 5616 nieuwe klachten, 500 meer dan een jaar eerder. Schadeverzekeringen leverden het grootste aantal klachten op. Ook klaagden consumenten over bankzaken, hypotheken en kredietregistraties.

Volgens de organisatie is meer dan de helft van de behandelde klachten opgelost via bemiddeling of schikking. Het aantal hypotheekklachten nam toe, van 382 in 2022 tot 489 vorig jaar.

Ook het aantal ‘niet-behandelbare klachten’ steeg vorig jaar, tot ruim 2500. Het meest voorkomende probleem voor het niet kunnen behandelen van klachten is het ontbreken van stukken, aldus Kifid.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites