logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Johnny Depps gedrag zorgde voor angst bij crew van zijn laatste film

De crew van Johnny Depps laatste film was “bang” voor de acteur tijdens het filmen.


  • Apr 23 2024
  • 47
  • 3023 Views
Johnny Depps gedrag zorgde voor angst bij crew van zijn laatste film
Het Franse kostuumdrama Jeanne du Barry opende vorig jaar het filmfestival van Cannes en zorgde toen al voor de nodige controverse rondom Depps rol. Nu doet ook de regisseur een boekje open over Johnny Depps discutabele rol achter de schermen.De productie van de Franse kostuumdrama, over de romance tussen koning Lodewijk XV en zijn minnares (Maïwenn), verliep niet helemaal zonder horten of stoten. De Pirates-acteur zou vaak te laat of zelfs helemaal niet op de set zijn gekomen. Bange crewRegisseur en tegenspeelster Maïwenn noemde het filmen ook erg moeilijk: "Het hele team was bang omdat hij een ander soort humor heeft en we wisten niet of hij op tijd zou zijn, of dat hij zijn tekst zou zeggen."Maïwenn zegt in een interview dat er geen sprake is geweest van een normale werkrelatie "Johnny is voor mij een enorm genie, maar hij is in een andere wereld. Ik kan niet met hem communiceren."Depps comebackJeanne du Barry werd beschouwd als Depps comeback na zijn smaadzaak tegen Amber Heard. De film werd redelijk ontvangen en heeft een 6,7 op IMDb.
Misschien dat de kleinere productie van Jeanne du Barry Johnny Depp wel is bevallen, want hij heeft aangegeven grote blockbusterfilms (voorlopig) vaarwel te zeggen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites