LIVE: Oranje met Berghuis en Pröpper in Boekarest - America News

LIVE: Oranje met Berghuis en Pröpper in Boekarest

credit: ad.nl
  • 9 dag geleden
  • 3 views
 geen nieuwe berichten

Bij gebrek aan een echte centrumspits kiest Advocaat weer voor een beweeglijke en snelle voorhoede, die bestaat uit Ryan Babel, Memphis Depay en Steven Berghuis, die het vandaag mag proberen op de plek van Quincy Promes.

Advocaat wil zijn derde periode als bondscoach van Oranje graag afsluiten met een overwinning. In dat geval viert de Hagenaar zijn 37ste overwinning met Oranje en neemt hij het record, dat Advocaat nu nog deelt met Bob Glendenning, alleen in handen.

Donny van de Beek hoopt in Boekarest als invaller te kunnen debuteren voor Oranje. Bondscoach Dick Advocaat beloofde de middenvelder van Ajax in het veld te brengen als de stand dat toelaat.

© ANP

Dit is de opstelling die de Roemeense bondscoach Cosmin Contra vanavond het veld in stuurt.

Roemenië: Pantilimon; Balasa, Chiriches, Moti, Ganea; Chipciu, Hoban, Bicfavi, Tanase; Budescu, Tucudean

Geen verrassingen in de formatie van Oranje. Matthijs de Ligt vervangt de zieke Karim Rekik. Verder zijn er basisplaatsen voor Joël Veltman, Davy Pröpper en Steven Berghuis.

Dit zijn de elf namen die Dick Advocaat het veld in stuurt.

© s

Goedenavond, welkom in het liveblog van de laatste interland van 2017 van het Nederlands Elftal. Oranje gaat het om 20.00 uur in Boekarest opnemen tegen Roemenië in een oefenduel, mis hier niets.

geen oudere berichten