NEW YORK (ANP) - De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag wisselend gesloten. De historische winst van een dag eerder op Wall Street kreeg in de
Wall Street sluit overwegend hoger

Wall Street sluit overwegend hoger

Wall Street sluit overwegend hoger

Wall Street sluit overwegend hoger

Wall Street sluit overwegend hoger

Wall Street sluit overwegend hoger
Wall Street sluit overwegend hoger
  • 2020-03-26 09:00:07 10 dag geleden
  • keer bekeken 3,964
17
gedeelde

De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag wisselend gesloten. De historische winst van een dag eerder op Wall Street kreeg in de Dow-Jonesindex en de S&P 500 een vervolg. Alleen de Nasdaq eindigde in het rood. Beleggers verwerkten het nieuws dat de Amerikaanse regering en de Senaat een akkoord hebben bereikt over het omvangrijke noodpakket tegen de coronacrisis.

De Dow-Jonesindex sloot 2,4 procent hoger op 21.200,55 punten. Een dag eerder won de leidende index 11 procent, wat de grootste eendaagse stijging betekende sinds 1933. De brede S&P 500 klom 1,2 procent tot 2475,56 punten en technologiebeurs Nasdaq verloor 0,5 procent tot 7384,30 punten.

Het Witte Huis bereikte na lang onderhandelen eindelijk een akkoord met de Senaat over een ongekend steunpakket van ongeveer 2 biljoen dollar om de economie van de Verenigde Staten te helpen tijdens de coronapandemie. Er wordt nu alleen nog gesteggeld over de woordkeuze in een maatregel over werkloosheidsuitkeringen.

Onder meer luchtvaartbedrijven, casino-uitbaters en cruisemaatschappijen stonden bij de winnaars. De coronacrisis heeft er bij die sectoren in het bijzonder hard ingehakt. American Airlines, Norwegian Cruise Lines, Carnival en MGM Resorts noteerden plussen tot 23,3 procent.

Facebook (plus 3 procent) deed het minder goed. De techreus kampt met lagere inkomsten uit advertenties nu bedrijven voorzichtiger worden met het doen van uitgaven.

Ook Apple leverde in na berichtgeving dat een iPhone die 5G-netwerken ondersteunt enkele maanden wordt uitgesteld. Het aandeel speelde al zijn winst van de dag kwijt en sloot 0,6 procent in de min. Apple trok ook andere techfondsen mee omlaag.

Verder was er aandacht voor Nike (plus 9,2 procent) dat met beter dan verwachte kwartaalresultaten kwam, geholpen door de onlinebestedingen van klanten. Een groot deel van de winkels is dicht. In China zijn winkels al wel weer open.

Boeing werd haast een kwart meer waard. De vliegtuigbouwer hoopt naar verluidt dat de productie van de 737 MAX uiterlijk in mei kan worden hervat.

De euro was 1,0887 dollar waard, tegen 1,0834 dollar bij het slot van de Europese bedrijven een dag eerder. Een vat Amerikaanse olie kostte 2,1 procent meer op 24,51 dollar. Brentolie werd 1,7 procent duurder op 27,60 dollar per vat.

Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
Wall Street sluit overwegend hoger

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
world wide custom webdesign own programming webdevelopment php
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda