Als zakelijke klant van MediaMarkt profiteer je van een groot assortiment aan zakelijke producten en relevante services voor een aantrekkelijke prijs
MediaMarkt | Zakelijk

MediaMarkt | Zakelijk

MediaMarkt | Zakelijk

MediaMarkt | Zakelijk

MediaMarkt | Zakelijk

MediaMarkt | Zakelijk
MediaMarkt | Zakelijk
  • 2020-01-14 17:45:12 9 dag geleden
  • keer bekeken 3,545
32
gedeelde
Als zakelijke klant van MediaMarkt profiteer je van een groot assortiment aan zakelijke producten en relevante services voor een aantrekkelijke prijs. Nieuwe ...

Wat denk je van dit verhaal?
MediaMarkt | Zakelijk

Horeca leunt steeds meer op zzp’er en uitzendkracht

Horeca leunt steeds meer op zzp’er en uitzendkracht

Zzp’ers en uitzendkrachten doen steeds meer werk in de horeca. De werkgelegenheid in de branche groeide sinds 2013 volledig dankzij de toestroom van die flexibele krachten. Dat meldden Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) op vakbeurs Horecava.

Het percentage van de mensen in de horeca dat in loondienst werkte, slonk tot 58 procent in 2019. In 2013 was dat nog 65 procent. Vooral bij hotels hadden medewerkers minder vaak een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Volgens voorzitter Robèr Willemsen van de KHN “blijft flexibiliteit in de horeca noodzakelijk”. De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) verandert daar niets aan, zei de voorman. De WAB regelt onder meer dat oproepkrachten meer zekerheid krijgen.

Ondertussen blijft de vraag in de sector naar meer personeel hoog. De verwachting is dat hotels, restaurants en cafés in 2025 tot 559.000 mensen nodig hebben. Dat is ruim 9000 meer dan afgelopen jaar werd voorspeld door de brancheorganisaties. Het aantal mensen dat werkzaam is in de horeca groeide van 371.000 in 2013 naar 466.000 vorig jaar.

‘Gratis’ verzorgingspakket blijkt duur abonnement

‘Gratis’ verzorgingspakket blijkt duur abonnement

Een bedrijf dat zogenaamd gratis proefpakketten voor allerlei verzorgingsmiddeltjes verstuurde, is door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op de vingers getikt. De onderneming, Yogoma, bestookte consumenten ongevraagd met vervolgzendingen waar ze bijna 60 euro per keer voor moesten betalen. Ook moesten gedupeerden voor hun eerste pakket betalen als ze dit niet op tijd terugstuurden.

De praktijken gebeurden met producten met namen als Artichoke Slim, Hydrodermal en Swiss Pharma Lab. Op verschillende sites werden de proefpakketten als gratis aangeboden. Voor consumenten was het volgens de ACM helemaal niet duidelijk dat ze ook instemden met de vervolgzendingen en verzendkosten als ze zich hiervoor aanmeldden. Daarmee overtrad Yogoma de regels.

De laatste maanden ontving de ACM steeds meer klachten over de pakketten. Yogoma heeft na aandringen van de marktwaakhond zijn sites aangepast. Ook belooft het bedrijf niet langer pakketten op te sturen zonder nadrukkelijke toestemming van consumenten. Daarnaast stuurt het bedrijf niet langer aanmaningen voor eerder verzonden pakketten.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures