LONDEN (ANP/RTR) - IAG, het moederconcern van onder meer British Airways, Iberia en Vueling, is somberder geworden over zijn groeivooruitzichten. Het
Luchtvaartconcern IAG tempert verwachtingen

Luchtvaartconcern IAG tempert verwachtingen

Luchtvaartconcern IAG tempert verwachtingen

Luchtvaartconcern IAG tempert verwachtingen

Luchtvaartconcern IAG tempert verwachtingen

Luchtvaartconcern IAG tempert verwachtingen
Luchtvaartconcern IAG tempert verwachtingen
  • 2019-11-08 16:00:15 1 maanden geleden
  • keer bekeken 4,126
50
gedeelde

IAG, het moederconcern van onder meer British Airways, Iberia en Vueling, is somberder geworden over zijn groeivooruitzichten. Het concern verwacht dat zijn capaciteitsgroei in de komende drie jaar fors onder druk komt te staan vanwege de zwakke vooruitzichten voor de mondiale economie.

IAG rekent nu voor dat zijn capaciteit, gemeten naar het aantal gevlogen kilometers maal het aantal stoelen in een vliegtuig, met 3,4 procent per jaar toeneemt tussen 2020 en 2022. Eerder werd uitgegaan van een jaarlijkse 6 procent groei in de periode tussen 2019 en 2023.

De verwachte vertraging heeft ook een weerslag op de winstprognose, aldus het concern. IAG denkt nu de winst per aandeel met 10 procent per jaar op te kunnen voeren in plaats van de eerdere verwachting van een toename van 12 procent.

Wat denk je van dit verhaal?
Luchtvaartconcern IAG tempert verwachtingen

Verplicht einde aan ‘slapend dienstverband’

Verplicht einde aan ‘slapend dienstverband’

Bedrijven mogen werknemers die langdurig ziek zijn geworden en niet meer aan het werk kunnen komen bij hun werkgever, niet nog jaren tegen hun zin in dienst houden. Volgens de Hoge Raad moet er een einde komen aan deze praktijk, die werkgevers gebruiken om betaling van de transitievergoeding te ontlopen.

De hoogste rechter boog zich over de kwestie na vragen van de rechtbank in Limburg. Die behandelde een zaak van een werknemer in zo’n slapend dienstverband die al lang geen loon meer ontvangt. De werknemer eiste van zijn werkgever een schadevergoeding.

Vakbond CNV reageert verheugd. “Wat we al jaren roepen, wordt nu bevestigd door de Hoge Raad”, concludeert CNV-voorzitter Piet Fortuin. “Duizenden werknemers zitten onterecht gevangen in een slapend dienstverband. We sporen werkgevers aan om alle slapende dienstverbanden nog voor het einde van het jaar op een nette manier te beëindigen.”

Nieuwe eigenaar Hudson’s Bay-pand Rotterdam

Nieuwe eigenaar Hudson’s Bay-pand Rotterdam

De Beursgallery in Rotterdam komt in handen van vastgoedbedrijven Signa en RFR. Die kopen het pand aan het oostelijke eind van de Koopgoot, waar onder meer Hudson’s Bay en H&M winkels in hebben, van de vastgoedtak van de Duitse verzekeraar Allianz. De overnameprijs is niet bekendgemaakt.

Opvallend detail is dat het Oostenrijkse Signa de meeste Europese activiteiten van Hudson’s Bay overnam. Signa was al de eigenaar van het Duitse Karstadt en nam Galeria Kaufhof, dat in handen was van Hudson’s Bay Company, over. Alleen de Nederlandse Hudson’s Bay-winkels bleven in Canadese handen. Die gaan echter voor het einde van het jaar dicht.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures