logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Storing bij Rabobank, problemen met iDEAL- en pinbetalingen

UTRECHT (ANP) - Klanten van de Rabobank ervaren last van een storing bij hun bank. Zo kunnen zij onder meer onlinebetalingen via betaalplatform iDEAL niet afronden. Ook is pinnen in de winkel in veel gevallen niet mogelijk, meldt een woordvoerder. He

door: nieuws.nl

  • Dec 05 2023
  • 35
  • 4275 Views
Storing bij Rabobank, problemen met iDEAL- en pinbetalingen

Klanten van de Rabobank ervaren last van een storing bij hun bank. Zo kunnen zij onder meer onlinebetalingen via betaalplatform iDEAL niet afronden. Ook is pinnen in de winkel in veel gevallen niet mogelijk, meldt een woordvoerder.

Verder kunnen klanten hun rekeningsaldo niet inzien. De oorzaak van de storing zou liggen in een technisch probleem. De zegsman treedt daarover niet in detail, maar zegt dat er wordt gewerkt aan een oplossing.

De storing lijkt vooralsnog alleen bij Rabobank te spelen. Volgens een woordvoerder van Currence, het bedrijf achter iDEAL, werkt bij het betaalplatform “alles zoals het zou moeten”.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites