Een tienjarige jongen die werd aangereden in Elsene, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt het Brusselse parket.
Tienjarige jongen overleden na aanrijding in Elsene

Tienjarige jongen overleden na aanrijding in Elsene

Tienjarige jongen overleden na aanrijding in Elsene

Tienjarige jongen overleden na aanrijding in Elsene

Tienjarige jongen overleden na aanrijding in Elsene

Tienjarige jongen overleden na aanrijding in Elsene
Tienjarige jongen overleden na aanrijding in Elsene
  • 2019-12-03 18:20:13 3 dag geleden
  • keer bekeken 4,371
30
gedeelde

Een tienjarige jongen die werd aangereden in Elsene, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt het Brusselse parket.

Op de Kongolaan in Elsene (Brussel) is dinsdagmiddag een tienjarig kind levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het overleed later aan zijn verwondingen, aldus het parket.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15.25 uur, vlak na schooltijd. De 10-jarige jongen werd aangereden toen hij de straat overstak. Er is een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van de aanrijding te onderzoeken. Ook worden verschillende getuigen verhoord.

De 27-jarige man die de jongen aanreed was door het ongeval in shock en moest naar het ziekenhuis worden overgebracht. Daar heeft hij een alcohol- en drugstest afgelegd. Beide tests bleken negatief. Hij zal de nacht in het ziekenhuis doorbrengen ter observatie, zegt het parket.

 

Wat denk je van dit verhaal?
Tienjarige jongen overleden na aanrijding in Elsene

Kapper schrijft geschiedenis op cover van Cosmopolitan

Kapper schrijft geschiedenis op cover van Cosmopolitan

Het model op de cover van de Britse 'Cosmopolitan' is in januari geen vrouwelijke ster, maar een man. Jonathan Van Ness, te zien in de Netflix-realityreeks ‘Queer eye’, schrijft daarmee geschiedenis. Hij is de eerste man op de voorpagina van het blad in 35 jaar tijd.

De 32-jarige kapper uit New York is voor de gelegenheid gekleed in een oranje, zijden jurk van ontwerper Christian Siriano, gecombineerd met tennisschoenen. 'Voor het eerst in 35 jaar geen vrouw op de cover, bedankt om me te vragen', schrijft hij bij de cover die hij deelt op zijn sociale media.

Het is niet de eerste keer dat Van Ness dit najaar het internationale nieuws haalt. In september kwam zijn autobiografie Over the top uit, waarin hij met de wereld deelt dat hij als kind werd misbruikt, worstelde met verslavingen en hiv-positief is. In het bijbehorende Cosmo-interview legt hij onder meer uit hoe dit zijn leven heeft beïnvloed.

Voor de laatste cover waarop de vorige man in zijn eentje stond, moeten we terug naar 1984. Toen was die voorbehouden voor Boy George, frontman van popgroep Culture Club. In 2012 stonden de vijf jongemannen van One Direction, Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik en Louis Tomlinson, wel samen op de flap.

Vreg: ‘Elektrische bedrijfswagens kosten honderden miljoenen aan kabels’

Vreg: ‘Elektrische bedrijfswagens kosten honderden miljoenen aan kabels’

Als alle bedrijfswagens elektrisch worden, zijn er voor honderden miljoenen, misschien zelfs miljarden, euro investeringen nodig in het netwerk. Dat zegt de Vlaamse energieregulator Vreg in het Vlaams Parlement.

Federaal informateur Paul Magnette (PS) wil de bedrijfswagens zo snel mogelijk vergroenen. Ook Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) is voorstander. Om de Vlaamse doelstellingen te halen, moeten we volgens haar zo snel mogelijk naar zero-emissiebedrijfswagens.

België telt meer dan een miljoen bedrijfswagens, dus een dergelijke maatregel zou enorme gevolgen hebben voor het elektriciteitsnetwerk. ‘Als we niets doen, gaan we heel veel koper in de grond moeten steken’, zegt Pieterjan Renier, directeur van de Vreg. ‘Voor honderden miljoenen, misschien zelfs miljarden, euro. Maar is dat wel nodig?’, vraagt hij.

Capaciteitstarief

De Vreg ziet een oplossing in de invoering van een capaciteitstarief. De kosten voor het gebruik van het net zouden in dat systeem niet op basis van verbruik worden berekend, maar op basis van de capaciteit van de aansluiting.

Een gemiddeld gezin heeft op dit moment pieken in het verbruik van maximaal 7 KW. Met een elektrische auto zou dat stijgen tot 27 KW. Als iedereen die wagen begint op te laden om 17 uur, volgt er een piek in de straat die op dat moment niet kan worden opgevangen.

Met het capaciteitstarief zou iemand met een ‘grote’ aansluiting veel meer moeten betalen. Het alternatief is een ‘kleine’ aansluiting, waardoor de auto de hele nacht zou moeten opladen.

‘We stellen vast dat er enkele jaren geleden nog geen draagvlak was voor een dergelijke tariefhervorming, dat is er nu wel’, zegt Renier. De Vreg verwerkt momenteel de input van alle stakeholders en komt in maart met een verslag.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures