Het elektrische kampioenschap Formule E krijgt vanaf het seizoen 2020-2021 van de Internationale Autosportfederatie (FIA) het etiket wereldkampioensc
Formule E krijgt volgend seizoen WK-status van FIA

Formule E krijgt volgend seizoen WK-status van FIA

Formule E krijgt volgend seizoen WK-status van FIA

Formule E krijgt volgend seizoen WK-status van FIA

Formule E krijgt volgend seizoen WK-status van FIA

Formule E krijgt volgend seizoen WK-status van FIA
Formule E krijgt volgend seizoen WK-status van FIA
  • 2019-12-03 14:20:06 4 dag geleden
  • keer bekeken 3,768
18
gedeelde

Het elektrische kampioenschap Formule E krijgt vanaf het seizoen 2020-2021 van de Internationale Autosportfederatie (FIA) het etiket wereldkampioenschap opgekleefd. Dat bevestigde de FIA dinsdag in Parijs. De Formule E is daarmee het vijfde kampioenschap, dat zichzelf als een WK mag presenteren.

“De creatie en ontwikkeling van de Formule E is een groot avontuur geweest”, legde FIA-voorzitter Jean Todt uit na het ondertekenen van het contract met Formule E-topman Alejandro Agag. “Ik ben fier dat we vandaag haar WK-status kunnen bevestigen. Dankzij deze overeenkomst komt de Formule E helemaal mee aan de top van het internationale racecircuit.”

Dit seizoen, dat eind november startte in Saoedi-Arabië, nemen voor het eerst Mercedes en Porsche deel aan het elektrische kampioenschap. Voor Mercedes rijdt Stoffel Vandoorne. Een andere landgenoot, Jérôme D’Ambrosio, verdedigt de kleuren van Mahindra.

Wat denk je van dit verhaal?
Formule E krijgt volgend seizoen WK-status van FIA

Adfiz en Tulp sluiten Convenant Data delen hypotheken

Adfiz en Tulp sluiten Convenant Data delen hypotheken

Adfiz en Tulp Hypotheken hebben het initiatief genomen voor het Convenant Data delen hypotheken. Hierin staan volgens beide partijen duidelijke en heldere afspraken over het delen van klantinformatie. “Zo kunnen onnodige discussies over welke (klant)informatie aanbieders en adviseurs wel en niet mogen delen worden voorkomen.”

Ruim anderhalf jaar na inwerkingtreding van de AVG ondervinden adviseurs nog dagelijks dat (hypotheek)aanbieders weigeren om hun klantdata te delen. Terwijl het over en weer delen van klantdata tussen aanbieders en adviseurs cruciaal is om de klant goed te kunnen bedienen. Adfiz-directeur Enno Wiertsema (foto): “In tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt, biedt de AVG uitdrukkelijk grondslagen om relevante gegevens te delen. De expliciete toestemming van klanten is daarbij niet vereist. Adfiz en Tulp Hypotheken vinden het belangrijk gebruik te maken van die wettelijke mogelijkheden als klanten daardoor beter kunnen worden bediend.”

Uitwisselen

Paul Wessels, directeur van Tulp Hypotheken: “Het uitwisselen van actuele klantinformatie is bovendien noodzakelijk omdat aanbieder en adviseur de afzonderlijke én gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben om klanten blijvend goed te informeren over de financiële producten die ze hebben afgesloten. Het convenant regelt dit in lijn met de AVG.”

Zowel Adfiz als Tulp Hypotheken is momenteel in gesprek met verschillende andere aanbieders, respectievelijk hypotheekadviseurs over aansluiting bij het Convenant Data delen hypotheken. Een aantal partijen heeft al aangegeven dit op korte termijn te willen doen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

'2.000 betogers' aan Vlaams Parlement: ‘Vooral kwetsbare mensen dupe van besparingen’

'2.000 betogers' aan Vlaams Parlement: ‘Vooral kwetsbare mensen dupe van besparingen’

De welzijnssector betoogt vandaag aan het Vlaams Parlement. De socialistische vakbond BBTK spreekt over 2.000 aanwezigen. De staking past binnen de VuurWerk-week, de actieweek van het brede middenveld tegen de besparingsmaatregelen van de Vlaamse regering.

De betogers dragen protestborden met zich mee met slogans als ‘Welzijn in gevaar, voor Beke geen bezwaar’, en ‘Mag het een Beke meer welzijn?’ De organisaties zijn in Brussel om hun vragen voor Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) te bezorgen aan de parlementsleden. ‘Vooral kwetsbare mensen zullen de dupe zijn van deze besparingen’, zegt Hendrik Delaruelle, algemeen directeur van het Vlaams Welzijnsverbond. De kantoren van CAW zijn vandaag gesloten, het is de eerste staking in twintig jaar. 

De werkingsmiddelen van de zorg- en welzijnssectoren zullen de komende legislatuur niet geïndexeerd worden, net als de voorbije tien jaar. Bovendien moeten sommige sectoren, zoals de kinderopvang, ook inleveren op hun werkingsmiddelen.

Het Vlaams Welzijnsverbond, de grootste werkgeversorganisatie in de jeugdhulp en gezinsondersteuning, de ondersteuning van mensen met een handicap en de kinderopvang, vindt het vooral storend dat de besparingen worden voorgesteld als besparingen in structuren. ‘Dat klopt niet. Ze zullen wel degelijk gevolgen hebben voor kwetsbare mensen’, zegt Delaruelle.

‘Wachten, wachten, wachten’

Hij waarschuwt dat de dienstverlening onder druk zal komen te staan, omdat de welzijnsorganisaties het met een pak minder middelen moeten doen. Generieke en lineaire besparingen zijn volgens hem echter niet de juiste keuze, beter zou zijn om de inkomstenzijde te bekijken. ‘Waarom de premie voor de Vlaamse sociale bescherming van 50 euro niet verhogen voor de meer bemiddelden?’, oppert hij.

Mark Selleslach van ACV Puls betreurt dat de besparingen zonder enig overleg met de sector worden doorgevoerd. Volgens hem zal de thuiszorg de helft minder kunnen groeien dan in de vorige jaren, en wordt het motto in de meeste andere sectoren ‘wachten, wachten, wachten’. ‘We gaan de parlementsleden vandaag proberen een kritische vragenlijst te overhandigen. Dit in de hoop dat parlementsleden een stevige discussie zullen voeren over de gevolgen van de maatregelen, die toch in sneltempo worden doorgevoerd.’

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures