De man met de blonde pruik die in het Oost-Vlaamse Ronse twee jongens probeerde te ontvoeren, is opgepakt. De Oudenaardse afdeling van het parket Oos
Poging ontvoering in Ronse: man legt bekentenissen af

Poging ontvoering in Ronse: man legt bekentenissen af

Poging ontvoering in Ronse: man legt bekentenissen af

Poging ontvoering in Ronse: man legt bekentenissen af

Poging ontvoering in Ronse: man legt bekentenissen af

Poging ontvoering in Ronse: man legt bekentenissen af
Poging ontvoering in Ronse: man legt bekentenissen af
  • 2019-12-03 13:20:15 4 dag geleden
  • keer bekeken 2,780
29
gedeelde

De man met de blonde pruik die in het Oost-Vlaamse Ronse twee jongens probeerde te ontvoeren, is opgepakt. De Oudenaardse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen bevestigt de arrestatie aan 'Belga'. Het gaat om een man met een mentale beperking.

Op donderdag 7 en 21 november werden in Ronse twee tienerjongens lastiggevallen door een onbekende man. In beide gevallen greep de dader de jongens vast en trok hij hen enkele meters mee, maar de slachtoffers konden ontkomen. Bij de twee feiten droeg de dader een pruik met lange, loshangende blonde of witte haren en een zonnebril.

De federale politie had vorige week een opsporingsbericht verspreid op vraag van de afdeling Oudenaarde van het parket Oost-Vlaanderen. Er kwamen verschillende tips binnen maar de verdachte werd maandagavond opgemerkt in Ronse. ‘Een alerte burger in Ronse merkte rond 17.00 uur een man op die een witte pruik droeg. Hij verwittigde onmiddellijk de politie. De lokale politie van Ronse kon de verdachte naderhand snel vatten’, zegt het parket.

De man legde bekentenissen af. ‘Over de inhoud van het verhoor kunnen we geen details geven, maar het gaat om die persoon die gezocht werd. Het is nog niet duidelijk wat de intenties van de man waren en dat wordt verder onderzocht. Volgens de eerste vaststellingen heeft de verdachte een mentale beperking’, zegt persmagistraat Annelies Verstraete. Het gaat om een 32-jarige man uit Ronse.

Het parket Oost-Vlaanderen zal de verdachte dinsdag voorleiden voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde op verdenking van twee pogingen tot ontvoering van een minderjarige.

Wat denk je van dit verhaal?
Poging ontvoering in Ronse: man legt bekentenissen af

Noorse kampioen Molde breekt contract van 24-jarige Belgische doelman Alex Craninx (ex-Real Madrid) open

Noorse kampioen Molde breekt contract van 24-jarige Belgische doelman Alex Craninx (ex-Real Madrid) open

De Noorse kampioen Molde FK heeft dinsdag bekendgemaakt het contract van haar doelman, onze landgenoot Alexandro Craninx, te hebben opengebroken tot eind 2023. Zijn vorige overeenkomst liep tot eind 2021. De 24-jarige Craninx, die in Malaga opgroeide, is een jeugdproduct van Real Madrid, die in de zomer van 2018 neerstreek in Noorwegen.

Een jaar eerder had hij de deur in Madrid al dichtgetrokken. Hij kwam vervolgens in de Eredivisie, bij Sparta, en in de Spaanse derde klasse, bij Cartagena, niet tot spelen toe. Bij Molde werkte Craninx zich dit jaar wel op tot basisspeler. Hij kwam in 2019 tot 24 officiële duels voor Molde, dat begin november haar vierde landstitel veroverde. Eerder won Molde ook al het kampioenschap in 2011, 2012 en 2014.

“Ik beleef hier in Molde vanaf de eerste dag een fantastische tijd”, reageerde Craninx op de clubwebsite. “Ik voel me hier thuis, en erg welkom. We worden als spelers helemaal in de watten gelegd. Ik ben dan ook heel blij mijn contract te hebben kunnen verlengen. Samen met het team gaan we hard blijven werken om ook in de toekomst titels te kunnen vieren. En voor komend seizoen dromen we van deelname aan de Champions League (Molde start als kampioen van Noorwegen in de eerste voorronde, red.).

Wonen op z'n Rotterdamst #6

Wonen op z'n Rotterdamst #6

Wonen op z'n Rotterdamst! Sinds dit jaar hebben we een nieuwe rubriek op Instagram. Hierin laten we jou diverse woningen, buurten en hotspots zien. Kijk met ...
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures