In de lente keert Fernando Alonso terug naar de Indy 500 om zijn queeste naar de ‘Triple Crown’ te vervolledigen maar voor 2021 sluit hij een terugke
Fernando Alonso naar Indy 500, deur op een kier voor F1-comeback

Fernando Alonso naar Indy 500, deur op een kier voor F1-comeback

Fernando Alonso naar Indy 500, deur op een kier voor F1-comeback

Fernando Alonso naar Indy 500, deur op een kier voor F1-comeback

Fernando Alonso naar Indy 500, deur op een kier voor F1-comeback

Fernando Alonso naar Indy 500, deur op een kier voor F1-comeback
Fernando Alonso naar Indy 500, deur op een kier voor F1-comeback
  • 2019-12-03 12:20:10 4 dag geleden
  • keer bekeken 2,602
0
gedeelde
In de lente keert Fernando Alonso terug naar de Indy 500 om zijn queeste naar de ‘Triple Crown’ te vervolledigen maar voor 2021 sluit hij een terugkeer naar de F1 niet uit.

Fernando Alonso geeft niet op en doet volgend jaar weer een gooi naar de legendarische Indy 500 om zichzelf in de geschiedenisboeken te rijden als tweede rijder ooit die er in slaagt om de ‘Triple Crown’ in de autosport te behalen. De GP van Monaco F1 en de vierentwintig uren van Le Mans staan al op zijn erelijst, het enige ontbrekende puzzelstukje is de Indy 500.

Na zijn eerste deelname in 2017 waar een kapotte Honda-motor roet in het eten gooide en een tweede poging het voorbije jaar, toen hij er niet in slaagde om zich te kwalificeren, zal 2020 de derde poging zijn voor Alonso. Het is nog niet bekend met welk team hij aan de start zal komen in mei.

"Ik ga zeker de Indy 500 doen. Laten we maar eens kijken hoe de komende weken verlopen," vertelde Alonso vorig weekend in Abu Dhabi aan Andrew Benson van de BBC.

"De Indy 500 is het enige dat ontbreekt. Als ik dat doe na het winnen van Le Mans, WEC, Daytona, is er niets meer dat ik kan vragen. Ik zal het zeker opnieuw proberen."

De kans is groot dat Alonso weer met Andretti Autosport of het nieuwe Arrow-McLaren aan de start zal verschijnen in Indianapolis.

"Zij zijn niet de enige opties, maar ze zijn zeker de sterkste twee," voegde hij eraan toe.

"Ik heb een loyaliteit aan McLaren en er is ook hoe goed ik me voelde bij Andretti, ik voel me een deel van dat team. Ik heb er een zeer goede relatie mee."

Alonso liet ook vallen dat de onderhandelingen met Andretti al vrij ver gevorderd zijn maar dat de definitieve beslissing zal vallen na zijn deelname aan de Dakar-rally met Toyota.

Omdat hij nooit gezegd heeft dat hij de Formule 1 definitief de rug toekeert kon de vraag niet uitblijven of we hem ooit nog op de startgrid van de F1 zullen terugzien en hij laat de deur enigszins op een kier.

"Eerst wil ik Dakar en Indy doen en dan kijken of ik de F1 mis," zei hij.

"Dit jaar was het leuk om uit het F1-circus te zijn, maar mijn vrienden zeggen: 'Nu je uit de F1 bent, is het de tijd om een beetje van het leven te genieten'. En ik zeg dat wat me gelukkig maakt is racen."

"F1 is nog steeds een mogelijkheid. De regels van 2021 zijn heel interessant. Misschien dat het de dingen een beetje zal verschuiven en de auto's makkelijker worden om te racen. Als blijkt dat ik de F1 mis, sta ik open voor een terugkeer."

"Ook de rijdersmarkt is erg open voor 2021, dus er is geen haast bij het nemen van een beslissing".

Meer F1-nieuws op F1journaal.be:

Wat denk je van dit verhaal?
Fernando Alonso naar Indy 500, deur op een kier voor F1-comeback

Masterclass over hypotheeknormen 2020

Masterclass over hypotheeknormen 2020

Harrie-Jan van Nunen geeft op de HypoVak Kennis Update (HVKU) op 10 december in Almere een masterclass over de hypotheeknormen voor 2020. Hij behandelt alle wijzigingen die per 1 januari van kracht worden, inclusief de wijzigingen in de NHG.

Van Nunen is directeur van VCN HypotheekService, bekend van de formules De Financiële Makelaar, United Capital, Financieel Support Nederland en Kredietpunt Nederland. Daarnaast is hij betrokken bij diverse brancheorganisaties. Hij geeft regelmatig presentaties en publiceert artikelen.

Slim

Tijdens de masterclass behandelt Van Nunen alle wijzigingen die per 1 januari van kracht worden, inclusief de wijzigingen NHG. Hij laat daarbij zien wat de gevolgen zijn voor de adviespraktijk en hoe je slim gebruik kunt maken van de verschillende manieren van inkomensvaststelling en waardebepaling van het onderpand. Een masterclass waar je de volgende dag al profijt van hebt.

Programma

Bij het vaststellen van het HVKU-programma is rekening gehouden met de volle agenda van de deelnemers: in slechts één dagdeel kunnen drie rondes masterclasses worden gevolgd. Na iedere ronde is er een koffiepauze waarin de sprekers van de masterclasses de highlights nogmaals kort toelichten. Zo zijn adviseurs ook op de hoogte van de relevante trends uit de andere masterclasses.

Gratis ticket HypoVak Kennis Update

InFinance geeft de eerste 50 kaarten gratis weg! Meld u aan en gebruik de volgende kortingscode: HVKUIF

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Christina Foerster stopt als ceo Brussels Airlines, trekt naar Lufthansa

Christina Foerster stopt als ceo Brussels Airlines, trekt naar Lufthansa

Christina Foerster, nu nog ceo van Brussels Airlines, krijgt een directiefunctie bij moedergroep Lufthansa en verlaat Brussel.

‘Er ligt een opvolgingsplan klaar bij Brussels Airlines. Er zal dus snel een nieuwe ceo worden benoemd voor de luchtvaartmaatschappij’, zo reageert covoorzitter Etienne Davignon. Volgens Davignon werd de beslissing om Foerster te ‘promoveren’ in perfecte samenspraak genomen met Lufthansa.

Bij Lufthansa wordt Foerster verantwoordelijk voor 'customer & corporate responsibility'. Ze zal in die rol onder meer verantwoordelijk zijn voor productmanagement, marketing en het getrouwheidsprogramma 'Miles & More'. Ze zal ook de thema's milieu, klimaat en samenleving vertegenwoordigen in het directiecomité.

‘Ik ben ervan overtuigd dat deze benoeming de banden en de synergieën tussen de twee bedrijven nog zal versterken’, reageert Davignon kort.

Door haar vroegtijdig vertrek zal Foerster maar iets meer dan anderhalf jaar ceo geweest zijn van Brussels Airlines.

 

 

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures