Harrie-Jan van Nunen geeft op de HypoVak Kennis Update (HVKU) op 10 december in Almere een masterclass over de hypotheeknormen voor 2020. Hij behande
Masterclass over hypotheeknormen 2020

Masterclass over hypotheeknormen 2020

Masterclass over hypotheeknormen 2020

Masterclass over hypotheeknormen 2020

Masterclass over hypotheeknormen 2020

Masterclass over hypotheeknormen 2020
Masterclass over hypotheeknormen 2020
  • 2019-12-03 11:25:12 3 dag geleden
  • keer bekeken 4,539
0
gedeelde

Harrie-Jan van Nunen geeft op de HypoVak Kennis Update (HVKU) op 10 december in Almere een masterclass over de hypotheeknormen voor 2020. Hij behandelt alle wijzigingen die per 1 januari van kracht worden, inclusief de wijzigingen in de NHG.

Van Nunen is directeur van VCN HypotheekService, bekend van de formules De Financiële Makelaar, United Capital, Financieel Support Nederland en Kredietpunt Nederland. Daarnaast is hij betrokken bij diverse brancheorganisaties. Hij geeft regelmatig presentaties en publiceert artikelen.

Slim

Tijdens de masterclass behandelt Van Nunen alle wijzigingen die per 1 januari van kracht worden, inclusief de wijzigingen NHG. Hij laat daarbij zien wat de gevolgen zijn voor de adviespraktijk en hoe je slim gebruik kunt maken van de verschillende manieren van inkomensvaststelling en waardebepaling van het onderpand. Een masterclass waar je de volgende dag al profijt van hebt.

Programma

Bij het vaststellen van het HVKU-programma is rekening gehouden met de volle agenda van de deelnemers: in slechts één dagdeel kunnen drie rondes masterclasses worden gevolgd. Na iedere ronde is er een koffiepauze waarin de sprekers van de masterclasses de highlights nogmaals kort toelichten. Zo zijn adviseurs ook op de hoogte van de relevante trends uit de andere masterclasses.

Gratis ticket HypoVak Kennis Update

InFinance geeft de eerste 50 kaarten gratis weg! Meld u aan en gebruik de volgende kortingscode: HVKUIF

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Wat denk je van dit verhaal?
Masterclass over hypotheeknormen 2020

Christina Foerster stopt als ceo Brussels Airlines, trekt naar Lufthansa

Christina Foerster stopt als ceo Brussels Airlines, trekt naar Lufthansa

Christina Foerster, nu nog ceo van Brussels Airlines, krijgt een directiefunctie bij moedergroep Lufthansa en verlaat Brussel.

‘Er ligt een opvolgingsplan klaar bij Brussels Airlines. Er zal dus snel een nieuwe ceo worden benoemd voor de luchtvaartmaatschappij’, zo reageert covoorzitter Etienne Davignon. Volgens Davignon werd de beslissing om Foerster te ‘promoveren’ in perfecte samenspraak genomen met Lufthansa.

Bij Lufthansa wordt Foerster verantwoordelijk voor 'customer & corporate responsibility'. Ze zal in die rol onder meer verantwoordelijk zijn voor productmanagement, marketing en het getrouwheidsprogramma 'Miles & More'. Ze zal ook de thema's milieu, klimaat en samenleving vertegenwoordigen in het directiecomité.

‘Ik ben ervan overtuigd dat deze benoeming de banden en de synergieën tussen de twee bedrijven nog zal versterken’, reageert Davignon kort.

Door haar vroegtijdig vertrek zal Foerster maar iets meer dan anderhalf jaar ceo geweest zijn van Brussels Airlines.

 

 

Hiphop regeert de planeet

Hiphop regeert de planeet

Geen genre domineert het hedendaagse muzieklandschap meer dan hiphop. We streamen meer dan ooit en koesterden het voorbije decennium Drake en Post Malone. Dat blijkt uit de jaarcijfers van Spotify.

Spotify, het grootste streaming platform ter wereld, groeide in de voorbije tien jaar van een kleine start-up naar een marktleider die vandaag 110 miljoen betalende gebruikers telt, en nog eens 140 miljoen ...

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures