Voormalig president van de Verenigde Staten Jimmy Carter werd het voorbije weekend gehospitaliseerd met een urineweginfectie. Dat meldde zijn stichti
Ex-president Jimmy Carter opnieuw in het ziekenhuis

Ex-president Jimmy Carter opnieuw in het ziekenhuis

Ex-president Jimmy Carter opnieuw in het ziekenhuis

Ex-president Jimmy Carter opnieuw in het ziekenhuis

Ex-president Jimmy Carter opnieuw in het ziekenhuis

Ex-president Jimmy Carter opnieuw in het ziekenhuis
Ex-president Jimmy Carter opnieuw in het ziekenhuis
  • 2019-12-03 01:20:08 4 dag geleden
  • keer bekeken 4,904
52
gedeelde
Voormalig president van de Verenigde Staten Jimmy Carter werd het voorbije weekend gehospitaliseerd met een urineweginfectie. Dat meldde zijn stichting maandag.

Zijn meest recente opname komt er amper een week nadat Carter het ziekenhuis mocht verlaten na een geslaagde operatie op 12 november als gevolg van een hersenbloeding. 'Hij voelt zich beter en kijkt ernaar uit om binnenkort weer naar huis te gaan', luidt het in een verklaring van het Carter Center.

De 95-jarige oud-president werd dit jaar al verschillende keren in het ziekenhuis opgenomen, onder meer als gevolg van enkele valpartijen.

Carter, die van 1977 tot 1981 in het Witte Huis verbleef, is de langstlevende Amerikaanse president ooit. Na zijn mandaat als president werd hij een hevig voorvechter van de mensenrechten. In 2002 kreeg hij de Nobelprijs voor de Vrede.

Wat denk je van dit verhaal?
Ex-president Jimmy Carter opnieuw in het ziekenhuis

Actrice stuurt kat naar ‘De afspraak’ omdat ze niet naast burgemeester van Aalst wil zitten

Actrice stuurt kat naar ‘De afspraak’ omdat ze niet naast burgemeester van Aalst wil zitten

Op het allerlaatste moment hebben de actrices Halina Reijn en Carice Van Houten hun kat gestuurd naar De Afspraak op Canvas.

Actrice en regisseuse Halina Reijn en Carice Van Houten, bekend uit onder meer Game of thrones, zouden maandagavond in De Afspraak praten over de film Instinct, het regiedebuut van Reijn waarin Van Houten de hoofdrol heeft. De twee zegden echter op het laatste moment af. 

De reden? Halina Reijn is getrouwd met een joodse man en wenste niet naast Christoph D’Haese (N-VA), de burgemeester van Aalst te zitten. Dat kondigde presentatrice Phara de Aguirre aan op Twitter.

D’Haese kwam er de beslissing van zijn stad toelichten om de erkenning van Unesco-werelderfgoed op te zeggen. Unesco had aanstoot genomen aan een praalwagen van Aalst Carnaval, waarin de carnavalisten uitgedost waren als karikaturen van orthodoxe joden, hakenneuzen en zakken geld incluis.

‘Wij hebben het een beetje gehad met de absoluut verkeerde stigmatisering van verschillende joodse verenigingen alsof Aalst racistisch of antisemitisch zou zijn. Dat zijn we niet’, had D’Haese laten optekenen. ‘Carnaval werkt net heel verbindend.’

Daar is Reijn dus niet mee akkoord. De Nederlandse heeft sinds drie jaar een relatie met voetbalanalist Daniël de Ridder. Gisteren vertelde hij in een interview met NRC over zijn joodse afkomst en racisme. 

Boodschap aangekomen

Boodschap aangekomen

Als presentator van Hoe zal ik het zeggen? mag Jens Dendoncker dan onweerstaanbaar grappig zijn, hij kan zelf geen verborgencameragrappen meer uithalen.  Hij is te bekend geworden voor zijn ...

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures